Facebook

Blokhus FC forlænger med trio

Trio_forlaenger_-_stiller.jpg
Kasper Stiller fortsætter i Blokhus FC trøjen. Det samme gør Jan Rasmussen og Mads Severinsen.
13-07-2011

Af Thomas Jansen

Kasper Stiller, Jan Rasmussen og Mads Severinsen fortsætter alle i Blokhus FC, og medvirker således til at sikre kontinuiteten på 1. divisionsholdet.

Den stærke forsvarsspiller Kasper Stiller har forlænget sin kontrakt med Blokhus FC med et enkelt år, mens den offensive højreback Jan Rasmussen fortsætter hos den blå bølge i halvandet år, og endelig tager midtbanemanden Mads Severinsen to år mere i den blå trøje.

- Kasper Stiller er en rigtig fighter, som aldrig giver op og som ikke er bange for at gå forrest. Han vil helt sikkert få en vigtig rolle for os i den kommende sæson. Det samme gælder Jan Rasmussen, som har været en af vores absolut bedste i løbet af foråret. Han er god på bolden, lynhurtig og spiller med en stor ro i sit spil. Mads Severinsen er blandt de spillere, som har udviklet sig mest inden for det sidste halve eller hele år. Han har gjort stort fremskridt og har for alvor bidt sig fast på holdet. Derfor er vi meget tilfredse med at kunne fastholde denne trio i klubben, forklarer Mogens Andersen og tilføjer at forlængelserne også er med til at skabe den kontinuitet, som Blokhus FC prioriteter meget højt.

- Jeg har sagt det før, men vil gerne understrege det endnu engang. Den trup vi havde i sidste sæson, er den trup som har formået at spille os i 1. division. Blandt andet derfor har vi stor tiltro til disse spillere og derfor ønsker vi også at fastholde flest mulige af dem til den kommende sæson. Det er et ungt hold, som stadigt kan udvikle sig og nu skal de være med til at sikre, at vi kan tage skridtet et niveau op.

Samtidig understreger Blokhus FC direktøren dog også, at der skal forstærkninger ind, som kan være med til at hæve niveauet nu og her.

- Vi ønsker fastholde vores trup så vidt muligt, men vi skal selvfølgelig også have et par forstærkninger ind til at styrke truppen frem mod den store udfordring vi står overfor som eneste oprykker til 1. division. Vi er i dialog med nogle spillere og forventer at kunne præsentere et par spændende forstærkninger inden sæsonen starter, slutter Mogens Andersen, som forventer at den første nye Blokhus FC spiller, tilslutter sig den øvrige trup i forbindelse med holdets træningsstart torsdag d. 14. juli.