Facebook

Blokhus FC forstærker sig med Olcay Senoglu

Olcay Senoglu - web.jpg
25-02-2010

Af Thomas Jansen

Blokhus FC har i dag torsdag d. 25. februar indgået kontrakt med Olcay Senoglu. En kontrakt som i første omgang løber frem til sommeren 2010.

Den dansk/tyrkiske angriber kommer til Blokhus FC med et lovende CV i støvlerne og betragtes af sportsdirektør Ole Nielsen som en spændende og markant forstærkning til 2. divisionsholdet.

- Vi er meget glade for at Olcay valgte Blokhus FC. Han gjorde stort indtryk, da han var på et kort prøveophold hos os tidligere på året. Han er hurtig, teknisk god, målfarlig og han læser spillet godt. En rigtig spændende spiller, som har haft en række kampe på de danske ungdomslandshold, hvilket også vidner om kvalitet. Ingen tvivl om at Olcay er en markant forstærkning for os, vurderer en tilfreds Ole Nielsen.

Olcay Senoglu har i alt 10 kampe og 4 mål fordelt på det danske U18, U19 og U20 landshold. Derudover har den nye Blokhus FC spiller, via ophold i klubberne FC Nordsjælland, Trelleborg og Genclerbirligi Asas, også kampe i både den bedste danske, svenske og tyrkiske liga. Endvidere har Olcay spillet i Køge Boldklub og senest i B93, mens det også er blevet til en kamp i UEFA Cuppen.

Den 25-årige spiller ser også selv frem til at trække i den blå trøje og komme i gang med hvad der tegner til at blive en spændende forårssæson i Blokhus FC.

- Jeg fik et meget positivt indtryk af klubben første gang, da jeg var her på et kort prøveophold og er derfor meget glad for aftalen nu er på plads. Jeg føler Blokhus FC er en klub der vil frem og så er der jo virkelig noget at spille om her i forårssæsonen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, fortæller den nye Blokhus FC spiller Olcay Senoglu.

God balance i truppen
Med tilføjelsen af Olcay Senoglu, forventer sportsdirektør Ole Nielsen ikke flere ændringer i 2. divisionstruppen i denne omgang.

- Jeg mener vi står godt rustet til de kommende udfordringer i den forestående forårssæson. Vi har nu flere muligheder både defensivt og offensivt. Vi har også et godt miks af unge talentfulde spillere og mere etablerede erfarne spillere, så der er en god balance i truppen på flere måder, slutter Ole Nielsen.

Blokhus FC byder velkommen til Olcay!