Facebook

Blokhus FC har truppen klar til den ny sæson

Bo_Zinck_-_2011.jpg
30-07-2012

Af Thomas Jansen

Efter en sæson i landets næstbedste fodboldrække er Blokhus FC tilbage i 2. division vest, og er med ny cheftræner og en ung talentfuld trup nu klar til en ny sæson med nye udfordringer.

Sommerpausen er i Blokhus FC blandt andet blevet brugt til at få sammensat den rette trup til den kommende sæson. Det er nu lykkes fortæller Blokhus FC direktør Erik Just.

- Jeg er meget tilfreds, da jeg mener vi har formået at få samlet et særdeles spændende og slagkraftigt hold ud fra de økonomiske forudsætninger vi arbejder under lige nu. Som det er tilfældet i de fleste fodboldklubber, er økonomien presset og vi har derfor nedjusteret vores budget betydeligt i forhold til sidste sæson. Alligevel har vi nu sammensat et rigtigt spændende hold. Et hold som er ungt, og som vi vurderer har et enormt potentiale, som nu skal udvikles i de kommende sæsoner, forklarer Erik Just, der samtidig sender rosende ord til spillerne.

- Jeg vil rose spillerne, både de nye og dem vi har forlænget med, for ikke at sætte egne behov over klubbens, men også for at vælge Blokhus FC af sportslige og menneskelige grunde frem for økonomiske. Det viser engagement, hjerte og stor tro på projektet, og det er lige nøjagtig det vi søger.

Blokhus FC cheftræner Bo Zinck ser ligeledes positivt på truppen til den kommende sæson og ser frem til at arbejde med et ungt og sultent hold.

- Det er en rigtig spændende trup med en god blanding af unge, men erfarne spillere samt nye unge talentfulde spillere. Selvom vi er i en opbygningsfase, så mener jeg det er en stærk trup, og det er en trup med unge og sultne spillere, som elsker at spille fodbold, vurderer Bo Zinck, der suppleres af direktør Erik Just, som ligeledes understreger, at det i den kommende sæson handler om at bygge for fremtiden.

- Det er ikke en ny begyndelse for os, fordi vi bygger videre på den positive udvikling klubben har gennemgået de seneste mange år samt på den erfaring der blev opnået med sidste sæsons udfordringer i 1. division. Vi begynder dog opbygningen af et hold for fremtiden og derfor er tilbagevenden til 1. division heller ikke øverst på listen over målsætninger for den kommende sæson, forklarer Blokhus FC direktør Erik Just, som dog forsikrer, at det er målsætningen på sigt at vende tilbage til landets næstbedste fodboldrække.

- Vi har ambitioner om at skulle være 1. divisionsklub igen, men vi skal være bedre rustet både på og uden for banen næste gang det forhåbentlig sker. Vi skal først og fremmest have det økonomiske grundlag på plads og så skal vi i denne og efterfølgende sæsoner bygge videre på de grundsten der allerede er lagt. Her er talentudvikling kodeordet.

Blokhus FC har i sommerpausen forlænget kontrakterne med fem af sidste sæsons profiler, mens der er kommet seks nye spillere til. Endelig har flere af klubbens egne unge spillere nu fået chancen i divisionstruppen. 

Nye spillere i Blokhus FC:   

- Jens Erik Juul Larsen, målmand – kommer til fra Asaa Boldklub
- Casper Nordström, forsvarspiller – kommer til fra Thisted FC
- Emil Haucke, forsvarsspiller – kommer til fra Hobro IK
- Mathias Veinø, forsvarsspiller – kommer til fra AIK Hjørring Frem
- Daniel Moth, midtbanespiller – kommer til fra AaB
- Sune Gundersen, midtbanespiller – kommer til fra FC Hjørring

Kontraktforlængelser i Blokhus FC:

- Simon Enevoldsen, målmand
- Jonas Westmark, forsvarsspiller
- Marc Pedersen, forsvarsspiller
- Malthe Nygaard, midtbanespiller
- Nickolaj Thomsen, angriber

Unge talenter:

- Udover ovenstående forlængelser har Blokhus FC ligeledes sikret sig, at de unge talenter Kasper Knudsen, Kristian Glyø, Nick Svendsen og Tobias Sand som alle har divisionserfaring fortsætter i klubben.