Facebook

Blokhus FC i 1. Division!

Lufttur_til_Kusk.jpg
18-06-2011

 

Blokhus FC   -   Nordvest FC   0-0  (0-0)

 

Tilskuere: 1084

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Simon Rosenqvist

Midtbane: Jeppe Østenkær, Mads Severinsen, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Conor O´Brien

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Andreas Larsen, Søren Reese, Christian Overby, Ziad Nassar, Micky Malling

 

Af Torben Pedersen

Sikke en gyser! - Nerverne kan stadig mærkes i kroppen dagen derpå. Og kuldegysningerne dukker også op, når man tænker på kampens mange højdepunkter. Blokhus FC kunne leve med 0-0 eller 1-1, men netop 0-0 er et resultat som Blokhus FC sjældent spiller. Det gjorde ikke nerverne bedre.

De første 5-10 minutter startede Blokhus FC godt, og Jan Rasmussen var igennem i feltet efter en god situation, men hans afslutning blev reddet. Blokhus FC lagde generelt godt ud, men det varede ikke længe før gæsterne tog over.

Det endte med en regulær forfærdelig 1. halvleg, hvor Nordvest FC sad fuldstændig på tingene. Simon Enevoldsen havde flere store redninger, og gode indgreb, og det holdte Blokhus FC inde i kampen.

 

Bedre og tidligt ud fra pausen!

 

Blokhus FC spillerne brugte ikke lang tid i omklædningen, før de var ude igen. Søren Kusk havde givetvis talt med store bogstaver, for 1. halvleg var ikke god på nogen måder. Men 2. halvleg blev altså langt bedre, uden det dog blev rigtig godt. Men man holdte gæsterne fra for mange åbne chancer, og skydetelt foran målet, som tilfældet var før pausen.

NERVER, NERVER og NERVER - Så let kan det beskrives på banen. Selv simple aktioner mislykkedes, og spillerne var ikke sig selv hele tiden. Og Nordvest FC kom også frem til nogle store tilbud efter pausen, mens Blokhus FC havde det samme i modsatte ende, hvor ikke mindst kontraspillet, kunne have lukket kampen med en scoring, men Jeppe Østenkærs præcise hårde spark ved nærmeste stolpe, blev mirakuløst reddet af Nordvest-keeperen.

Nordvest FC var uden tvivl det bedste mandskab på dagen. Det er der ikke to meninger om - Men som spillerne passende sagde efterfølgende: Det betyder INTET lige nu! - Og det er så sandt som det er sagt - Tillykke med oprykningen til 1. Division, hvor modstanderne blandt andet hedder: Randers FC, Esbjerg fB, Viborg FF, Vejle Boldklub Kolding, FC Fredericia, og ikke mindst lokalopgørerne mod Hobro IK og FC Hjørring i den kommende sæson!