Facebook

Blokhus FC kaptajn forlænger

Peter Tranberg i kamp.jpg
17-12-2010

Af Thomas Jansen

Vinterpausen i 2. division vest er netop begyndt og Blokhus FC er nu i fuldgang med forberedelserne til forårets kampe, hvor en topplacering skal forsvares. En vigtig brik i disse forberedelser er kontraktforlængelsen med klubbens anfører Peter Tranberg.

- Peter er vores anfører og en rutineret spiller, som efterhånden har været i klubben længe. Med sin rutine og personlighed er han vigtig for os. Vi har en meget ung og talentfuld trup og derfor er en spiller som Peter afgørende for holdet både på og uden for banen, fortæller Blokhus FC direktør Mogens Andersen, som i første omgang kan glæde sig over at have sin midtbanestyrmand sæsonen ud.

Selv ser Peter Tranberg frem til at tage hul på forårssæsonen i den blå trøje. En forårssæson som tegner til at blive spændende for Blokhus FC.

- Jeg er glad for at være i klubben og derfor også glad for denne forlængelse. Vi går et spændende forår i møde, så det ser jeg meget frem til og jeg håber vi kan være med helt fremme når det hele skal afgøres i de sidste kampe, lyder det fra anfører Peter Tranberg, som understreger at en god start på foråret er en afgørende faktor for at dette realiseres.

Flere forlængelser på vej
Forlængelsen med klubbens anfører har haft høj prioritet hos Blokhus FC, men det samme gælder for flere af truppens øvrige spillere, som man også gerne ser fortsætter i klubben.

- Der er flere spillere i truppen som har kontraktudløb her ved årsskiftet og vi er derfor i dialog med dem alle netop nu. Vores topplacering i 2. division vest er baseret på en flot holdpræstation, som alle i klubben har bidraget til. Peter er således den første af forhåbentlig flere forlængelser indenfor en meget nær fremtid, slutter Mogens Andersen, der forventer flere positive nyheder på den front i de kommende dage.