Facebook

Blokhus FC løb ind i en STOR snitter, i sidste testkamp

Ziad_Nassar_003.jpg
07-08-2011

(Foto: Ziad Nassar fik lov at pynte på resultatet i Fredericia)

 

FC Fredericia   -   Blokhus FC   7-1  (3-1)

1-0 Søren Pallesen  8. min

1-1 Zias Nassar  19. min

2-1 Morten Friis  21. min

3-1 Morten Friis  32. min

4-1 Jesper Christiansen  52. min

5-1 Daniel Jensen  58. min

6-1 Jesper Christiansen  65. min

7-1 Tommy Knudsen  84. min

 

Af Torben Pedersen

Lørdag middag spillede Blokhus FC sidste testkamp forud for sæsonen i 1. Division, og holdet fik en regulær røvfuld i Fredericia, som vandt hele 7-1!.

Ja av for den kan man kun tænke, og eneste lille opmundrende faktor i dette resultat, er at Blokhus FC stadig manglede en række spillere, der sad ude med skader. Men det skal ikke være nogen undskyldning, for realistisk set, kan samme situation jo også opstå i turneringen, som starter allerede næste weekend.

 - De var simpelthen bedre end os i alle spillets facetter. Det var både i tempoet og den almindelige omgang med bolden. Selvfølgelig får de et par mål, hvor man kan sige, der var noget, vi kunne have gjort anderledes, men så kunne de måske også have nogle andre, sagde cheftræner Søren Kusk til Nordjyske Medier.

 -  Selvfølgelig gør det mig bekymret, for vi spiller med spillere, vi har. Det er de første 12-13-14 mand, der kommer på banen, og det er også dem, der skal spille, når vi møder AB på søndag, siger træneren.

Kampen i Fredericia blev overværet af små 100 tilskuere.

Der er med andre ord ikke tid til pjat eller noget andet, men kun fokusering frem mod næste søndag, når AB er gæster i Pandrup, i årets 1. spillerunde i 1. Division.