Facebook

Blokhus FC overvandt chokstart og fik uafgjort i Thisted

Thisted frispark.jpg
28-07-2009

 

Thisted FC   -   Blokhus FC   3-3  (3-1)

1-0 Jesper Overgaard  4. min

2-0 Christian Andreasen  9. min

2-1 Nickolaj Thomsen  32. min

3-1 Dennis Ramonn Olsen  39. min

3-2 Floyd Franks  72. min

3-3 Nickolaj Thomsen  78. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Brian Larsen, Christian Overby

Midtbane: Floyd Franks (72: J. Østenkær), Simon Rosenqvist, Peter Tranberg, Quincy Antipas (78: K. Jensen)

Angreb: Nickolaj Thomsen, Denni Patschinsky (60: D. Seehausen).

På bænken: Casper Zachhau, Daniel Seehausen, Mathias Skrøder, Jeppe Østenkær, Kim Jensen.

 

Af Torben Pedersen

På en fantastisk 2. halvleg hvor Thisted var presset tilbage på egen bane, lykkedes det Blokhus FC at opnå uafgjort i Thisted, efter at have været bagud 2-0 efter blot 9 minutter.

Den tidligere Skive-angriber Denni Patschinsky fik en time for Blokhus FC, og afskrev da ikke sine muligheder for eventuel kontrakt i klubben. Den Dansk-tyske angriber faldt godt ind i spillet, og havde flere gode sekvenser i kampen.

Andreas Damgaard og Brian Larsen dannede påny midtstopper-par, da de både Torben Andersen og Malthe Guldager sad over med skader. Også Simon Rosenqvist på midtbanen viste igen gode eksempler på sit potientale.

(Foto: Floyd Franks & Quincy Antipas)

Blokhus FC kom ellers ud for noget af et chok, da gæsterne kunne bringe sig på 1-0 i det 4. minut, efter en situation hvor forsvaret sov fuldstændig på et hjørnespark.

Floyd Franks havde ellers minuttet forinden, en god drible tur på mållinien, mens den sidste pasning manglede skarphed for at blive rigtig farlig.

Forskrækkelsen havde knap lagt sig hos spillerne, inden gæsterne på deres anden chance, kunne scorer til 2-0. Målscoren var nyinvisteringen Christian Andreasen der kunne helflugter et smukt indlæg, ind bag en sagesløs Brian Ulstrup. Thisted havde dermed scorer to gange på to chancer, som må siges at være effektivt.

Reduceringen fra Blokhus FC var dog ufattelig tæt på efter 11 minutter, da prøvespilleren Denni Patschinsky fra 5 meter afsluttede lige på keeperen. Hjemmeholdets Christian Andreasen havde minuttet efter, en afslutning som gik tæt forbi mål. Men derfra havde Thisted heller ikke mere at byde på resten af halvlegen.

Men det var Blokhus FC der havde fået et overtag, og Thisted der noget forbavsende kiggede på. Og fortjenesten for det hårde arbejde kom efter 32. minutter, hvor Nickolaj Thomsen reducerede til 2-1, efter Denni Patschinsky havde splittet Thisted-forsvaret med en dyb aflevering, som Quincy Antipas fik sendt ind i fødderne på angriberen, der nærmest fik skubbet bolden over stregen.

(Foto: Kim Jensen på vej på banen)

Men inden pausen fik Blokhus FC en ny dukkert, da den tidligere Blokhus FC-spiller Dennis Ramonn Olsen driblede på kanten af feltet, og sendte en afslutning afsted som blev rettet en smule af. Bolden fik et noget uvant svæv, og selvom Brian Ulstrup var ude ved bolden, smuttede den alligevel forbi keeperen og i nettet til 3-1. Thisted havde dermed 4 chancer i halvlegen og scorede 3 mål, som må siges at være ret effektivt.

2. Halvleg

Henrik Larsen havde tilsyneladende givet spillerne de rigtige ord med på vejen i pausen, for Blokhus FC kom fra pausen som sjældent set før.

Inden for de første 4 minutter havde først Christian Overby, og efterfølgende Nickolaj Thomsen gode chancer for scoring. Især Christian Overbys aktion var rigtig god, og hans lob over keeperen, gik tæt over mål.

Quincy Antipas var startet knap så godt i kampen, men fra 2. halvleg virkede han varm, og efter 55 minutter sendte han et projektil afsted fra 30 meter. Kun en stor redning af keeperen forhindrede Quincy Antipas i at reducerer.

Men 20 minutter før tid, efter en fantastisk fight fra hele holdet, og vedvarende pres på hjemmeholdet lykkedes det Blokhus FC at reducerer og bringe spænding tilbage i opgøret, hvilket fik hjemmepublikummet op af stolene med skældsord. Endnu engang var det Quincy Antipas der kom fri på venstrekanten, og sendte en bold ind i fødderne på Nickolaj Thomsen, som blot prikkede bolden videre til en helt blank Floyd Franks, der fuldt fortjent reducerede til 3-2, med et hårdt fladt spark.

Nu var det istedet Thisted der så rystede ud, og 1. divisionsholdet havde også kun to gode frispark i 2. halvleg som det eneste farlige. De var meget fraværende, og Blokhus FC spillede sin klart bedste halvleg i opstarten, og kunne 12 minutter før tid udligne til 3-3, da Nickolaj Thomsen udnyttede et godt indlæg fra Jeppe Østenkær.

Den resterende tid bød på mere Blokhus FC spil, og der var ingen tvivl om at Henrik Larsen og Henrik Fischer ikke var tilfreds med 3-3. Og det skal da også siges at det var tættere på 3-4 end 4-3.

En fantastisk 2. halvleg og en sublim moral fra hele holdet, efter at have været 2-0 nede på 9 minutter, og 3-1 ved pausen. En absolut godkendt indsats, med stor pil opad.