Facebook

Blokhus FC partnere holder sig aktive i vinterpausen

Netværksmøde november 2010.jpg
19-11-2010

Af Thomas Jansen

Efterårssæsonen i 2. division vest er nu veloverstået for Blokhus FC og mens spillerne holder pause fra aktiviteterne på banen, så fortsætter Blokhus FC’s samarbejdspartnere med at være aktive uden for banen.

Således afholdte Blokhus FC partnernetværksmøde tirsdag d. 16. november, hvor dagsordnen blandt andet bød på spørgsmålet om hvordan det nuværende erhvervsnetværk videreudvikles fremover. Det blev en spændende eftermiddag og aften, hvor også SønderjyskE direktør Klaus Rasmussen havde taget den lange tur op igennem Danmark for at mødes med Blokhus FC’s samarbejdspartnere.

Den lange tur kunne ikke afskrække SønderjyskE direktøren, som havde set frem til at besøge Blokhus FC, klubben i nord, hvor superligaklubben SønderjyskE, trods den geografiske afstand, efterhånden har mange nære relationer. Således er tidligere Blokhus FC sportsdirektør Ole Nielsen som bekendt sportschef i netop SønderjyskE, mens vores tidligere offensive profil Quincy Antipas også er at finde her. Endelig har vores egen cheftræner Søren Kusk tidligere haft et succesfyldt trænerophold i denne sydlige del af Jylland.

Der var således nok at snakke om til dette netværksmøde, men fokus blev nu rettet mod det mere forretningsorienterede netværk, og her gav Klaus Rasmussen et spændende indlæg om SønderjyskE projektet, som startede kun få år tilbage og siden har udviklet sig meget positivt.

Indlægget gav inspiration til de fremmødte Blokhus FC partnere, som efterfølgende fortsatte snakken ved bordene, hvor der blev netværket og brainstormet med henblik på den videre udvikling af Blokhus FC’s eget erhvervsnetværk.

Her på blokhusfc.dk holder vi os også aktive vinteren over og vi vil blandt andet følge op på efterårssæsonen i den kommende uge, hvor cheftræner Søren Kusk og et par spillere evaluerer forløbet af det første halvår af sæsonen.