Facebook

Blokhus FC præsenterer nyt sponsorkoncept

Obton_web.jpg
21-09-2012

Blokhus FC har indgået et partnerskab med investeringshuset Obton A/S, der betyder, at lokale sponsorer får muligheden for at gøre en god investering og samtidig støtte op omkring klubben.

Udbyttet går til Blokhus FC
Kort fortalt går modellen ud på, at potentielle sponsorer igennem Blokhus FC kan investere i et af Obton A/S’ projekter, hvor 50 % af udbyttet i de første fem år af projektets levetid går ubeskåret til den ambitiøse klub.

”For Blokhus FC er det altafgørende, at vi har lokal opbakning.  Vi er derfor konstant på jagt efter nye partnere, der ønsker at være med til at gøre klubben til et af landsdelens stærkeste elitesportsbrand og en værdifuld ambassadør for hele regionen. Samtidig vil vi gerne være med til at give noget igen – både på og uden for banen. Derfor synes vi, at den model vi her præsenterer i samarbejde med Obton A/S, er en spændende mulighed for både klubben, Obton A/S og sponsorerne” – Erik Just, adm. direktør i Blokhus FC.

Obton A/S vil hjælpe sponsorer til Blokhus FC
Obton A/S er Danmarks største og mest erfarne udbyder af investeringsprojekter baseret på solenergi. Sammen med mere end 400 investorer har det aarhusianske investeringshus investeret i omkring 30 store, europæiske solcelleanlæg i Italien, Spanien og Tyskland.

”De værdier, Blokhus FC står for, stemmer godt overens med Obton A/S’. Klubbens positive udvikling og ambitiøse målsætninger har været medvirkende til, at det har været naturligt for os at indgå et partnerskab med klubben. Vi håber, at vi med den nye model for sponsorater, kan give potentielle sponsorer endnu en grund til at bakke op omkring det lokale flagskib, som Blokhus FC er.” – Peter K. Jørgensen, Partner i Obton A/S.

Obton A/S forpligter sig
Ledelsen bag Obton A/S har forpligtet sig til at investere på samme vilkår som de sponsorer, der ønsker at drage fordel af den nye model. I forpligtelsen ligger, at Obton A/S vil supplere det samlede beløb, der placeres i Obton-projekter med 5%, hvilket vil komme klubben til gode.

Modellen er en nordjysk opfindelse
Idéen til den nye model er blevet til i samarbejde med Mogens Christensen fra AB Consult og Revisor Henning Studsgaard fra Pandrup. Målsætningen med den nye model er at skabe et setup, hvor sponsorerne foruden eksponering også får kroner og ører igen til gengæld for deres støtte til Blokhus FC.

Informationsmøder i oktober
Blokhus FC og Obton A/S vil d. 8., 9. og 10. oktober afholde en række informationsmøder for interesserede i klubhuset ved Jetsmark Stadion i Pandrup. På mødet vil detaljerne i den nye sponsormodel blive præsenteret, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til, hvordan en investering i solenergi både kan gavne Blokhus FC, miljøet og den enkeltes pengepung.

Om Obton A/S
Obton A/S er Danmarks største udbyder af investeringsprojekter baseret på europæiske solcelleanlæg. Formålet med Obton A/S er at udbyde projekter, der normalt ikke er tilgængelige for mindre og mellemstore investorer, hverken i investeringsomfang eller som investeringsaktiv. Investeringstilgangen er konservativ og Obton A/S lægger stor vægt på troværdigheden i de budgetter, som danner basis for investeringerne i solcelleanlæggene.

Obton A/S er lige nu aktuelle med Danmarks hidtil største investeringsprojekt baseret på solenergi. Projektet bygger på 15 solcelleanlæg fordelt ud over Italien. Nøgleordene i projektet er Udbytte, Risikospredning og Sikkerhed.

Hvorfor investering i solenergi:
- Høje afregningspriser på grøn strøm i 20 år
- Stabil drift og lang historik i solprognoserne
- Stor sikkerhed i budgetterne
- Særdeles attraktivt afkast – uafhængigt af de finansielle markeder