Facebook

Blokhus FC sælger angriber til FC Hjørring

Buffi_profil.jpg
20-12-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC og FC Hjørring er efter en positiv dialog blevet enige om en aftale, som tillader Blokhus FC’s Christoffer Hansen at skifte til FC Hjørring pr. 1. januar 2013.

- Vi har haft en god dialog med Christoffer og med FC Hjørring, og er nu blevet enige om en aftale, som gør at Christoffer skifter til FC Hjørring ved starten af det nye år, fortæller Blokhus FC direktør Erik Just og fortsætter;

- Christoffer har hele tiden haft et ønske om igen at skulle spille i 1. division når hans kontrakt i Blokhus FC udløber til sommer. Nu bød muligheden sig så tidligere, og selvom vi har været rigtig glade for at have Christoffer i klubben, så ville vi ikke stå i vejen for Christoffers ønske om 1. division.

Udover selve aftalen med FC Hjørring samt det menneskelige aspekt, tilføjer Blokhus FC direktøren ligeledes, at der også er et sportsligt aspekt med bag overvejelserne for Blokhus FC, som er i gang med at bygge et nyt ungt hold op.

- Med Christoffers skifte ved årsskiftet, får vi mulighed for allerede nu at spille en ny angriber ind på holdet, så han kan udvikle sig sammen med holdet i årene fremover.

Fra Blokhus FC skal lyde en stor tak for indsatsen til Christoffer, og ligeledes et held og lykke fremover.