Facebook

Blokhus FC sejrede 3-2 efter hektisk afslutning på Fyn

Jeppe Ø.jpg
01-04-2010

(Foto: Jeppe Østenkær blev sen matchvinder i Otterup)

 

Otterup   -   Blokhus FC   2-3  (1-1)

1-0 Klaus Larsen  8. min

1-1 Muhammed Akinci  35. min

1-2 Mohammed Bobo Niambele  69. min

2-2 Thomas Johansen  86. min

2-3 Jeppe Østenkær  89. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Nickolaj Thomsen, Bobo Niambele, Peter Tranberg, Muhammed Akinci (Ind: Micky Malling 71 min), Alex Ndugga (Ind: Jeppe Østenkær 45 min)

Angreb: Olcay Senoglu (Ind: Rasmus Christiansen 80. min)

 

På bænken: René Bech, Rasmus Christiansen, Micky Malling, Jeppe Østenkær

 

Af Torben Pedersen

Det holdt hårdt til sidst mod Otterup, da fynboerne udlignede 5 minutter før tid. Men 1 minut før tid sikrede indskiftede Jeppe Østenkær "Den Blå Bølge" alle 3 point efter et hjørnespark der påny gav mål.

Kampen på nordfyn blev spillet i regnvejr på en særdeles svær, fedtet og ikke mindst knoldet bane. Derfor var arbejdshandskerne taget med til Fyn, og de kom såsandelig også i brug. Ikke mindst Brian Ulstrup skal takkes efter kampen for sin indsats, da han hev redninger frem på blandt andet to friløbere til Otterup.

Hjemmeholdet kom dog alligevel lynhurtigt i front af kampen, da Klaus Larsen uforstyrret kunne løbe solo efter et boldtab af Blokhus FC langt fremme på banen. Det var Cheftræner Henning Pedersen bestemt ikke tilfreds med, og hans solide forsvar svigtede altså tidligt i kampen, og gjorde tingene endnu mere besværlige.

Blokhus FC skulle lige bruge de første 20 minutter inden man fik styr på tingene, og det var 20 minutter for sent i dag. Men kampen blev dog domineret af Blokhus FC da de endelig fik gang i motoren. Og en fortjent udligning blev sparket i kassen af Muhammed Akinci, der trak ind i banen og prikkede bolden mellem benene på en fremstormende keeper.

Det var dermed pausestilling på Fyn, og Blokhus FC kunne nu starte forfra med jagten på 3 point i 2. halvleg.

Jeppe Østenkær blev skiftet ind i pausen på bekostning af Alex Ndugga, og det skulle senere vise sig som en klog beslutning. Blokhus FC startede igen efter pausen med overtag, mens Otterup stadig forsøgte med lange bolden ned i rummene bag forsvaret. Defensiven fik dog langt bedre fat efter pausen og hjemmeholdet virkede ikke i nærheden af at kunne presse Blokhus FC for alvor.

Med 20 minutter igen af kampen sparkede Muhammed Akinci hjørnespark, og her var Blokhus FC ofte meget farlige. Men det var på anden bolden at Bobo Niambele stod det rigtige sted, og fra 16 meter hamrede bolden i kassen til 2-1 føring. Fuldt fortjent kan der ikke være to meninger om, og nu handlede det blot om at lukke af bagude.

Med godt 5 minutter igen fik Blokhus FC så chancen for at lukke opgøret, men Jeppe Østenkærs friløber sparkes forbi mål. Holdet væltede i muligheder kampen igennem hvor lige det sidste manglede, og det samme i Østenkærs situation.

Og som et lyn fra en klar himmel, var det istedet Otterup der fik bonus af en lang tilfældig bold. 2-2 ved Thomas Johansen stod det pludselig på tavlen, og det var jo ren påske-tyveri. Men moral og vilje lyser for tiden ud af Blokhus FC, og et nyt hjørnespark 1 minut før tid, gav igen scoring. Tranberg sparkede, og Jeppe Østenkær sparkede gæsterne på sejrkurs kort før tid.

3-2 til Blokhus FC der igen fik hentet meget vigtige 3 point, i en spillerunde hvor de to nordjyske rivaler FC Hjørring og Hobro IK også begge vandt. Og netop Hobro IK gæster Blokhus FC allerede om 4 dage, når der er ægte påskebrag på bane 2 i Jetsmark.

Mere om den kamp senere over weekenden, som optakt til et rigtig topopgør 5. April kl.15.00.