Facebook

Blokhus FC sejrede mod FC Svendborg

6499afdadaacc12bf00a8152420a297b[1].jpg
15-09-2012

Blokhus FC mødte lørdag eftermiddag fynske FC Svendborg hjemme på et vindblæst Jetsmark Stadion, og her kunne de blåblusede glæde sig over de tre point efter de 90 minutters fodbold.

2-0 til Blokhus FC lød slutresultatet på en kamp der ellers ikke startede på den bedst tænkelige måde for hjemmeholdet. Målfarlige Nickolaj Thomsen måtte grundet en skade således udgå allerede under opvarmningen, og med holdets anden angriber Christoffer "Buffi" Hansen også ude med en skade, måtte den normale kant Jan Rasmussen sættes helt på toppen, hvorfra han var med i flere farlige aktioner samt sørgede for et flot oplæg til Blokhus FC’s andet mål. Altså lykkedes det at finde vej til nettet på trods af de to manglende angribere. Der var nemlig andre som trådte til i deres fravær. Midtbaneduoen Daniel Moth og Sune Gundersen scorede hver ét mål efter pausen, hvilket var nok til at sikre Blokhus FC sejren og tre vigtige point på en dag, hvor keeper Simon Enevoldsen med flere flotte redninger bidrog til at de blå holdte nullet.

Spillet blev kun i glimt til det flotte flydende pasningsspil, hvilket de vanskelige vejrmæssige vilkår også havde indflydelse på. Til gengæld blev der kæmpet hele kampen igennem. De to hold kunne gå til pausen med stillingen 0-0. Meget passende baseret på de første 45 minutters fodbold.

2. halvlege har ikke været vores stærke side denne sæson, og derfor efterlod pausestillingen da også lidt bekymring. Men Blokhus FC viste efter pausen, at dette 2. halvlegs kompleks er ved at være rystet af. Blokhus FC sikrede med to scoringer nemlig at de tre point ikke forsvandt til Fyn denne weekend. 1-0 målet kom efter 58 minutter. Et knaldhårdt frispark godt hold nede af Casper Nordström bliver pareret ud i feltet af Svendborg keeperen, og her dukker Blokhus FC’s Sune Gundersen op og prikker bolden i nettet til stor forløsning for hjemmehold og publikum. Målet til 2-0 falder i det 86. minut, hvor Nick Svendsen erobrer bolden midt på banen og efter en et-to kombination, sender han Jan Rasmussen i dybden. Den hurtige kant, som på dagen var sendt frem som spydspids viser både overblik og kølighed, da han standser sit løb i Svendborgs felt og serverer bolden for fødderne af en fremstormende Daniel Moth, der lige så køligt placerer bolden uden for Svendborg keeperens rækkevidde til 2-0.

I kampens slutminutter kunne Bo Zinck give divisions- og hjemmebanedebut til det kun 16-årige Blokhus FC talent Christoffer Leth, som nåede at komme tæt på en scoring med et godt forsøg fra kanten af feltet.

Stillingen 2-0 til Blokhus FC holdte dog til slutfløjtet og med sejren over FC Svendborg er Blokhus FC tilbage på andenpladsen i tabellen.
 


Blokhus FC - FC Svendborg: 2-0 (0-0)

58' 1-0 Sune Gundersen
86' 2-0 Daniel Moth

Blokhus FC holdopstilling:

Simon Enevoldsen - Marc Pedersen, Jonas Westmark, Casper Nordström, Kristian Glyø - Kasper Knudsen, Malthe Nygaard, Daniel Moth, Sune Gundersen, Mads Severinsen - Jan Rasmussen.

Bænk: Thomas Nielsen, Nick Svendsen, Richard Menjivar, Christoffer Leth.