Facebook

Blokhus FC sejrede sikkert med 4-1 mod Varde IF

Stadion-uret.jpg
12-09-2009

 

Blokhus FC   -   Varde IF   4-1  (2-1)

1-0 Andreas Damgaard  10. min

2-0 Nickolaj Thomsen  26. min

2-1 Jacob Bymar  39. min

3-1 Peter Tranberg  81. min

4-1 Malthe Guldager  85. min

 

Udvisning: Søren Smedegaard, Varde IF  91. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Andreas Damgaard, Malthe Guldager, Christian Overby

Midtbane: Søren Holdgaard, Peter Tranberg, Simon Rosenqvist ( Ind: Torben Andersen)

Angreb: Jeppe Østenkær ( Ind: Daniel Seehausen), Nickolaj Thomsen, Floyd Franks ( Ind: Martin Vixø)

 

På bænken: Andreas Larsen (mål), Daniel Seehausen, Torben Andersen, Søren Vangsted, Martin Vixø

 

Det gamle Stadion-Ur på Jetsmark Stadion blev benyttet for sidste gang i forrige hjemmekamp mod Otterup, og dermed kunne den nye digitale måltavle komme i brug til dagens opgør mod Varde. Om spillerne bevist ville se om den virkede skal være usagt, men målene strøg ihvertfald i nettet hos gæsterne, og dermed kom måltavlen godt igang.

Godt igang kom også Blokhus FC, der allerede var i front i kampens 10. minut, da Andreas Damgaard sparkede en returbold i nettet, efter en dødbold skabte kaos i Vardes forsvar.

Gæsternes angreb manglede sidste sæsons målfarlige duo, Jacob Bymar og Lennart Kruse, og det kunne i den grad ses. Men førstnævnte startede dog på bænken. Ham vender vi tilbage til.

Da måltavlen rundede det 26. minut, var det igen Blokhus FC der kunne juble efter en scoring. Et perfekt indlæg fra højresiden, sad lige i panden på Nickolaj Thomsen der ikke kunne andet end at heade holdet på 2-0, og sende Varde ud i mørket.

Nu kunne Varde i den grad godt bruge en målfarlig mand i front, og da en skade satte ind, var det netop tid til at Jacob Bymar skulle på banen. Og bare 30 sekunder efter hans indskiftning, var det også hans navn der blev annonceret som målscorer til 2-1, efter bolden fik lov at hoppe to gange i feltet, og han efterfølgende loppede bolden over en fremstormende Brian Ulstrup.

2. Halvleg var omkring 15 minutter gammel da den indskiftede Martin Vixø på ren Laudrup-vis spillede Nickolaj Thomsen alene med keeperen. Bolden gik dog forbi kassen til stor ærgelse på lægterne.

Ærgelser var der sikkert også i Varde-lejren i de samme sekunder, da de måtte sande at målscorer Jacob Bymar havde problemer med baglåret, og dermed måtte udskiftes igen efter blot 20 minutter på banen.

Blokhus FC kom også foran 3-1 ved Peter Tranberg, da denne var alene med keeperen i en lidt spids vinkel. Men Tranberg fintede keeperen til den ene side og scorede sikkert modsat, med mindre end 10 minutter tilbage af kampen.

I optakten til målet løb to Varde-spillere frontalt sammen, i begges forsøg på at stoppe Tranberg, hvilket udløste friløberen, der altså gav mål. Sejren blev slået fast i det 85. minut, da Malthe Guldager kunne halvflugte 4-1 målet i kassen.

Frustationerne løb tilsyneladende dermed af med gæsternes Søren Smedegaard, der i dommerens overtid fik sit andet gule kort, og dermed blev udvist, da han sparkede Lars Mynderup ned på et ufarlig sted, og derfor gjorde dagen ekstra sort for Vestjyderne, der nu havde en lang bustur i vente.

Med en sikker 4-1 sejr kunne Blokhus FC derfor sætte yderligere 3 point på kontoen og en total på 12, og samtidig være vidne til at de nordjyske rivaler fra Hobro tabte hele 6-1 i Aarhus Fremad, og dermed tabte terræn i toppen. FC Hjørring spiller først søndag i Svendborg.