Facebook

Blokhus FC skærper fokus på talentarbejdet

BFC_Nyhedslogo.jpg
30-07-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC har i sommerpausen forfremmet nu tidligere talentkoordinator Bo Zinck til cheftræner for klubbens divisionsmandskab og har i forlængelse heraf ansat Steen B. Andersen som ny talentansvarlig.

52-årige Steen B. Andersen, som har UEFA’s A-licens trænereksamen, kommer fra en stilling som ansvarlig for Thisted FC’s U19 divisionshold og har tidligere blandt meget andet også været omkring Fortuna Hjørrings elite damer.

- Vi er utroligt glade for at kunne byde Steen velkommen i Blokhus FC. Med Steen får vi en meget erfaren og meget dygtig mand. Steens CV vidner om en ambitiøs og kompetent mand, både fodboldfagligt og menneskeligt. En mand som er i stand til at skabe resultater, fortæller Blokhus FC direktør Erik Just, som samtidig understreger, at ansættelsen af Steen B. Andersen sikrer et stærkt set up omkring talentudviklingen i Blokhus FC.

- Forfremmelsen af Bo Zinck og den efterfølgende ansættelse af Steen B. Andersen vidner om, at vi i Blokhus FC ønsker at skærpe vores arbejde med talentudviklingen, og i samspil med de øvrige trænere i klubben, har vi nu et utroligt stærkt og kompetent trænerteam omkring vores divisionshold og ungdomselite, som i fremtiden kommer til at arbejde meget tæt sammen.

Steen B. Andersen, som udover at være talentkoordinator i Blokhus FC også skal være ansvarlig for klubbens 2. hold i Serie 1, deler klubbens høje ambitioner og ser derfor frem til at tage de nye udfordringer op.

- Når man som jeg tager en elitetræneruddannelse, så er det fordi man har ambitioner om at træne på eliteniveau. Jeg vil gerne blive i det nordjyske og når en klub som Blokhus FC henvender sig, så er det en af de klubber, som på sigt kan indfri de ambitioner. Jeg kender klubben rimelig godt efter to sæsoner som ungdomstræner for U17 og U19 tilbage i 2005 og 2006, og jeg var derfor ikke sen til at sige ja, da muligheden bød sig. Jeg ser frem til de store udfordringer dette job byder på i form af at være med til at forme de kommende divisionsspillere for Blokhus FC, fortæller Steen B. Andersen, ny talentansvarlig og 2. holdstræner i Blokhus FC.

Steen B. Andersen skal i sit nye job blandt andet være med til at sikre implementeringen af en stærk kobling mellem Blokhus FC’s ungdomsafdeling og klubbens divisionstrup ligesom Steen i tæt samarbejde med klubbens øvrige trænere skal videreføre den positive udvikling, som præger klubbens talentarbejde lige nu.