Facebook

Blokhus FC skuffede ikke i pokalen

Christoffer_Hansen_i_luften.jpg
Christoffer "Buffi" Hansen, der her stiger til vejrs i en kamp mod Hobro IK, var også flyvende mod Hjørring AIK Frem. Hele fem fuldtræffere blev den stærke Blokhus angriber noteret for.
16-08-2012

Af Thomas Jansen

Blokhus FC spillede sig onsdag aften sikkert videre i pokalturneringen med en sejr på hele 9-0 ude over Hjørring AIK Frem, som til dagligt spiller i serie 1.

Formstærke Christoffer Hansen sørgede for fem af de ni scoringer, mens også Kasper Knudsen holdt målformen ved lige med to scoringer. Jan Rasmussen og Casper Nordström scorede hver én gang.

Blokhus FC førte 3-0 ved pausen og trods den komfortable pauseføring holdte Blokhus FC, i modsætning til kampen mod Kjellerup, også niveau i 2. halvleg, hvor det altså blev til yderligere seks scoringer. Det var da også en tilfreds Blokhus FC cheftræner, som efter kampen kunne evaluere på tredje sejr på stribe.

- Vi leverer et godt stykke håndværk, hvor vi holder tempo, pres og pasninger i gang hele kampen. Vi er motiveret og det er tydeligt, at vi ganske enkelt er glade for at spille fodbold, fortæller Bo Zinck, som tager flere positive aspekter med videre fra kampen.

- Vi producerer chancer til mange flere mål, hvilket er positivt. Vores angriber scorer fem mål, mens vores offensive indskifter scorer to. Det er også ganske positivt. Derudover var det en kamp mere på vejen mod at få sammenspillet vores unge hold. Vi vandt igen, og det er også vigtigt. Det betyder meget. Endelig kunne vi også give debut til Christoffer Leth i en alder af blot 16 år, og det er naturligvis også et plus.

Trods en sejr på 9-0, skal armene nu ned igen. Nu skal der nemlig gang i forberedelserne til næste udfordring i 2. division vest.

- Nu gælder det om at fokusere på næste opgave, og det gælder om ikke at lade os rive med af at vi nu har vundet tre på stribe. Udekampen i Brabrand bliver svær, og her skal vi holde fuldt fokus hvis vi skal have endnu en sejr, hvilket er målet, forsikrer cheftræneren.

Forude venter også en ny kamp i pokalturneringen og lodtrækningen til næste runde foretages fredag kl. 12.00, og her har Bo Zinck et par ønsker.

- Jeg håber vi trækker et hold som enten AaB eller Brøndby IF. Det ville være en fin oplevelse for både holdet og alle i og omkring klubben. Det kunne nu også være sjovt at trække SønderjyskE så vi kan sende Quincy og Conor ud af turneringen, slutter Bo Zinck med et smil på læben.

Kampfakta:

Hjørring AIK Frem - Blokhus FC: 0-9 (0-3)

0-1 Casper Nordström
0-2 Christoffer Hansen
0-3 Christoffer Hansen
0-4 Christoffer Hansen
0-5 Jan Rasmussen
0-6 Christoffer Hansen
0-7 Kasper Knudsen
0-8 Cristoffer Hansen
0-9 Kasper Knudsen

Blokhus FC holdopstilling:

Simon Enevoldsen - Glenn Schreiber, Jonas Westmark, Casper Nordström, Marc Pedersen - Jan Rasmussen, Malthe Nygaard, Daniel Moth, Sune Gundersen, Mads Severinsen - Christoffer Hansen.

Bænk: Nick Svendsen, Kasper Knudsen, Christoffer Leth.