Facebook

Blokhus FC smagte egen medicin

Jetsmark Stadion.jpg
16-10-2010

(Foto: Jetsmark Stadion var stedet hvor Otterups stime forsatte)

 

Blokhus FC   -   Otterup   1-2  (0-0)

1-0 Malthe Nygaard  58. min

1-1 Kasper Johansen  71. min

1-2 Laust Obling  88. min

Tilskuere: 241

 

Blokhus FCs Startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Simon Rosenqvist, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard, Peter Tranberg, Christian Overby

Angreb: Conor O´Brien, Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Niels York, Rasmus Christiansen, Mads Severinsen, Micky Malling, Muhammed Akinci

 

Af Torben Pedersen

Tingene flaskede sig ikke på nogen måder som først håbet, da Blokhus FC måtte indkasserer sæsonens første nederlag. Og det endda på hjemmebane til et bundhold, men lad det være sagt med det samme, Otterup spillede bestemt ikke som et rigtigt bundhold. Kampens 90 minutter bød rent faktisk på flere gode aktioner fra gæsterne, hvor især Siamak Sohrabi på venstrekanten spillede en god kamp, og konstant var farlig med gennembrud. 

I den sidste ende fik gæsterne de 3 point, og det var faktisk ikke sådan ufortjent at tingene faldte ud på den måde. Men sikkert heller ikke tvivl om at fynboerne på forhånd havde solgt kampen for uafgjort.

Hos hjemmeholdet startede tingene ellers fornuftigt, men skarpheden i modstanderens felt var ikke for alvor til stede. Og de farlig forsøg på mål var der bare generelt for langt i mellem. Det var også en kamp hvor fejlprocenten for dårlige afleveringer var særdeles høj, hvilket ikke har været rutinemæssigt på det seneste. Og de par punkter krydret med lidt manglende held i nogle situationer, kunne være en af forklaringerne på sæsonens første nederlag.

Efter 45 målløse minutter hvor chancerne ikke ligefrem stod i kø, var det tid til pause. Og set over hele halvlegen var det rent faktisk Otterup der havde det bedste tilbud før pausen, da Laust Obling var helt alene med Simon Enevoldsen i målet. Enevoldsen reddede flot med en fodparade for Blokhus FC. Angriberen Laust Obling tog dog revanche senere i opgøret.

 

Efter pausen steg tempoet og intensiteten

 

Efter noget der kunne minde om en peptalk i pausen, kom spillerne fra begge hold ud til 2. Halvleg med fuld fart, hvor tacklingerne sang i begge ender. Ikke på nogen ond måde, men holdene havde sikkert oplevet at spillet ikke ville fungere optimalt, og derfor måtte der lidt muskelkræft til for at vende opgøret. Og det gjorde tingene meget seværdige, for fight er bare noget enhver fodbold-elsker virkelig kan lide.

Presset blev endnu engang rettet mod Otterup feltet, hvor mange spillere stod solidt plantet. Og Otterup defensiven virkede rigtig godt i dag. Men på en returbold i feltet efter et hjørnespark kiksede tingene for fynboerne, da Malthe Nygaard pludselig stod helt blank i feltet, på kanten af offside. Midtbane-fighteren headede sikkert bolden henover en fortvivlet keeper, og så stod den 1-0 på tavlen.

Lige umiddelbart efter scoringen havde man en klar fornemmelse af at der kom endnu en kasse, for i den periode pressede Blokhus FC ekstremt hårdt, og var mega agressive i bolderobringerne. Det stressede tydeligt gæsterne der havde travlt i defensiven, men alligevel hele tiden lurede på kontrastødene, som de også var særdeles gode til. 

19 minutter før tid skete så det umulige, som ingen på Jetsmark Stadion havde forestillet sig. Gæsterne udlignede på et flot langskud, og for at være helt ærlig, havde den udligning ligget i kortene, for Otterup havde overtaget meget af spillet, og tilspillet sig adskillige chancer i den periode.

Og kun ganske kort tid efter den skuffende udligning, gav det rystelser gennem hel stadion, da gæsternes Anis Cengic bragede bolden på overliggeren, udenfor Simon Enevoldsens rækkevidde.

Det gav et varsel om at gæsterne lagt fra nu var tilfredse med det uafgjorte, og virkligheden gik op for spillerne kun to minutter før tid, da gæsterne med et rigtig flot mål, hvor bolden blev loppet fra kanten af feltet, sikrede sig det der skulle vise sig at være 3 point på Jetsmark Stadion. 

Et på alle måder særdeles skuffende resultat for Blokhus FC, der dog også blot må konstaterer at Otterup var det bedste og farligste hold på dagen. Thisted som er modstander om 14 dage på Jetsmark Stadion, var heldige med at få 1 point med hjem fra Skovbakken, og øger dermed deres føring. Også Aarhus Fremad sejrede denne lørdag, hvilket bringer dem 1 point foran Blokhus FC i tabellen, som ligger nr. 3.

Inden det længe ventede nordjyske brag mod Thisted FC, gælder der en yderst vigtig kamp næste lørdag i Tjørring. Her vil pointtab være nærmest uendeligt udholdeligt, hvis Thisted og Fremad samtidig henter sejre. Der er med andre ord, allerede en meget vigtig kamp om blot en uge, hvor der er krav om 3 point.