Facebook

Blokhus FC søger salgsdirektør

BFC_Nyhedslogo.jpg
16-12-2011

Har du erfaring med salg og er stærk til at opbygge netværk og personlige relationer, er du måske den nye salgsdirektør, der skal stå i spidsen for den kommercielle del af fodboldklubben Blokhus FC, som spiller i 1. division. Du er god til at udvikle go-to-market strategier, kreativ og i stand til at udvikle nye produkter omkring klubbens 1. hold og du kan selvstændigt gennemføre salget i henhold til en handlingsplan og et budget. Du er god til at markedsføre organisationen og de produkter der sælges, og er velformulerende i skrift og tale.

Du har en sælgende og tillidsskabende personlighed og har en god forretningsforståelse, og kan lide at dagligdagen kører i et højt tempo med mange kontakter i løbet af en arbejdsdag med fokus på resultater. Du har en sportslig interesse og har måske erfaring med samarbejde med organisationer som DBU, divisionsforeningen ol, men din erfaring og evner indenfor salg vægtes væsentligt højere end det sportslige, som varetages af andre i organisationen.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et uformelt miljø med mange unge mennesker, hvor du får store frihedsgrader til at skabe og udvikle indholdet i jobbet. Vi tilbyder en resultatorienteret løn, kørselsordning, fri telefon, internet og PC.

Har dette vakt din interesse, så send din ansøgning til Blokhus FC, Att.: Bøje Lundtoft, Blokhusvej 1, 9490 Pandrup eller på email pbhl2003@gmail.com, hvor du også kan få mere information om jobbet. Ansøgningsfrist 5. januar 2012. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Læs mere om funktionsbeskrivelsen for salgsdirektør her.