Facebook

Blokhus FC spillere rådgives om karrieren uden for banen

Tubaek_ved_JobGuiderne.jpg
Blokhus FC’s Mark Tubæk og JobGuidernes Michael Klitgaard i rådgivningssamtale.
24-04-2012

Af Thomas Jansen

Det er ikke kun inden for kridtstregerne fodboldspillerne i den nordjyske 1. divisionsklub Blokhus FC arbejder målrettet med karrieren, også uden for er der seriøs og kompetent sparring.

Således sørger den ambitiøse nordjyske virksomhed JobGuiderne for at Blokhus FC spillerne sideløbende med fodboldkarrieren også kan sikre sig at holde fokus på den civile karriere uden for fodboldbanen. JobGuiderne og Blokhus FC har gennem de seneste sæsoner etableret et stærkt samarbejde. Et samarbejde som nu styrkes yderligere fremadrettet.

- Vi glæder os meget over at kunne styrke samarbejdet med JobGuiderne, som har vist sig at være en stærk samarbejdspartner for os. Derfor er det også glædeligt, at samarbejdet fremadrettet bliver endnu stærkere, fortæller Blokhus FC direktør Erik Just, som lægger stor vægt på at klubbens spillere trives både på og uden for banen.

- Vi kan ikke tilbyde vores spillere en fuldtidsprofessionel fodboldtilværelse, som flere andre klubber i 1. division kan, og derfor har vi et særligt stærkt ønske om også at kunne hjælpe vores spillere med tilværelsen uden for banen. Netop det giver vores samarbejde med JobGuiderne os en god mulighed for at gøre på en meget professionel måde.

Thomas Benzon, administrerende direktør i JobGuiderne, er ligeledes glad for samarbejdet.

- Blokhus FC er som elitesportsklub et aktiv for vores område på mange måder, og det er vigtigt for os at give vores bidrag til udviklingen af dette aktiv. Det kan vi gøre gennem vores kompetencer inden for karriererådgivning, rekruttering og outplacement, forklarer Thomas Benzon, der allerede har været med til at bringe flere Blokhus FC spillere videre i den civile karriere.

- Vi har rådgivet og hjulpet flere Blokhus FC spillere videre til nye jobs og har haft et rigtig godt samarbejde med Blokhus FC og spillerne i truppen. Det ser vi meget frem til at fortsætte.

JobGuiderne, med hovedsæde i Pandrup, har haft fuld fart på udviklingen siden starten i 2008 og tæller i dag en større fast organisation, et stort freelancekorps og ikke mindst et omfattende virksomhedsnetværk.