Facebook

Blokhus FC trio forlænger

Nickolaj Thomsen - BFC -WEB.jpg
11-01-2011

Af Thomas Jansen

Ved udgangen af 2010 kunne Blokhus FC truppen gå på juleferie med nyhederne om Peter Tranberg og Christian Overbys kontraktforlængelser. I dag tirsdag d. 11. januar vender truppen tilbage til træningsbanerne med nyheden om endnu tre forlængelser.

Det drejer sig om nuværende topscorer Nickolaj Thomsen, målmand René Bech og den unge midtbanespiller Rasmus Christiansen.

- Vi er meget glade for at alle tre har ønsket at fortsætte i klubben, hvilket samtidig vidner om det sammenhold og den gode stemning, der er i truppen netop nu. Der har været forholdsvis stor udskiftning i spillertruppen de seneste par sæsoner, hvor klubben har udviklet sig meget. Derfor har det været vigtigt for os at få skabt stabilitet og kontinuitet omkring holdet, hvilket jeg mener er lykkes med disse tre forlængelser samt forlængelserne med Peter Tranberg og Christian Overby, fortæller en tilfreds Blokhus FC direktør Mogens Andersen.

Alle tre spillere er fra lokalområdet og forlængelserne er således med til at underbygge klubbens strategi om et stadigt større fokus på udviklingen af egne talenter.

- Både Nickolaj, René og Rasmus er her fra området og har i ungdomsårene enten spillet i Jetsmark IF eller en anden af lokalområdets klubber. Det er med til at gøre dem til forbilleder for de unge spillere i området og de er et bevis på at det kan lade sig gøre. Det er dejligt at se og det er vigtigt for udviklingen af spillerne her i lokalområdet, slutter Mogens Andersen, som håber flere vil følge de tre spilleres eksempel i fremtiden.

Nickolaj Thomsen har forlænget frem til 30. juni 2012 og René Bech frem til 30. juni 2011, mens Rasmus Christiansens nye kontrakt løber frem til 31. december 2011.