Facebook

Blokhus FC U19 klar til kamp

Blokhus_FC_U19_-_2009_-_2.jpg
07-04-2011

Af Thomas Jansen

Det er ikke kun 2. divisionsholdet der skal spille om point i weekenden. Blokhus FC U19 sparker således forårssæsonen i Mesterrække 1 i gang ude mod FC Djursland.

Trods gode forberedelser forud for sæsonstarten har U19 træner Bo Zinck dog nogle spørgsmålstegn, som skal besvares i de første par kampe.

- Vores forberedelser er gået rigtig godt og jeg er meget tilfreds med den form vi er i. Vi er klar og det bliver dejligt og rigtig spændende at komme i gang, lyder det fra Bo Zinck, som tydeligvis glæder sig til at komme i gang. Men selvom U19 mandskabet er klar til kamp, er der dog nogle bekymringer at spore hos sidste års Jyske Ungdomstræner.

- Vores trup har styrken til Mesterrække 1, men vores nuværende situation, hvor vi mangler 8-9 spillere i forhold til efteråret gør, at vi ikke helt kan vurdere, hvor vi står lige nu. Især de to første kampe vil formentlig give os nogle svar herpå, forklarer Bo Zinck.

Det er primært skader, som gør at U19 holdet mangler en række spillere, men på den mere positive side, er en årsag også, at flere spillere ofte er med i 2. divisionstruppen, hvilket vidner om potentialet på dette U19 hold. Men under alle omstændigheder giver det U19 holdet nogle udfordringer forud for første prøvelse i foråret, som er på udebane mod FC Djursland.

- Som sagt synes jeg vi er klar, men der er nye spillere som skal ind og tage ansvar, nu hvor dem der ofte har gjort det enten spiller med 2. division eller er ude med skade. Der er ingen tvivl om kvaliteten er der, men spørgsmålet er om de er klar til at tage ansvaret. Det håber og tror jeg, men de første par kampe vil fortælle os meget, vurderer U19 træneren, som ser frem til at prøve kræfter med stærke modstandere i Mesterrække 1. Blokhus FC U19 har vundet seks ud af seks tidligere opgør med FC Djursland og den statistik håber Bo Zinck at fastholde.

- Forventningen er vi spiller det bedste vi kan og vi går selvfølgelig ud for at vinde hver eneste kamp vi spiller. Men ingen tvivl om det bliver nogle tætte kampe på et højt niveau. Der er kun stærke hold her og derfor bliver det også svært at slutte helt i top, men vi vil jo gerne. Det vigtigste er dog at vi slutter højt nok til at være med igen i næste sæson, fortæller Bo Zinck og slutter;

- Det bliver dejligt at komme i gang!

Blokhus FC U19 spiller lørdag d. 9. april kl. 11.00 ude mod FC Djursland.