Facebook

Blokhus FC vandt i anden testkamp

Soeren_Kusk_evaluerer.jpg
Blokhus FC cheftræner Søren Kusk var tilfreds med udbyttet af anden testkamp.
08-02-2012

Af Thomas Jansen

Tirsdag aften blev det til en 2-1 sejr over Skovbakken IK fra 2. division vest i forårsforberedelsernes anden testkamp.

I en kamp, der grundet det kolde vejr blev spillet på en svær bane, sørgede Mark Tubæk og Nickolaj Thomsen med en scoring hver for Blokhus FC sejren. Efterfølgende var det dog ikke sejren, der betød mest for cheftræner Søren Kusk, som til gengæld var godt tilfreds med udbyttet af kampen på andre områder - trods det at der var tale om en kamp på det jævne.

- Vi spiller en okay kamp, hvor vi har en fin boldomgang og gør det godt i perioder. Til gengæld giver vi for mange chancer væk i forhold til den boldbesiddelse vi har. De fanger os ganske enkelt på for mange kontraer, refererer Søren Kusk, som fik det ønskede ud af testkampen.

- Vi får set nogle spillere an og får nogle meter i benene, og det var alt i alt positivt selvom det var en kamp på det jævne. Vi har trænet hårdt i en periode nu og bliver derfor trætte i løbet af kampen.

Kun Peter Tranberg, Malthe Nygaard og Søren Reese var ikke med i truppen til kampen i Skovbakken, mens de øvrige spillere alle kom i kamp, hvilket ligeledes var et væsentligt mål med denne anden testkamp.

I den kommende tredje testkamp går turen til Risskov, hvor Århus Fremad fra 2. division vest er modstanderen. Denne kamp afvikles lørdag d. 11. februar kl. 17.00.