Facebook

Blokhus FC var overlegne og vandt sikkert 3-0 mod AGF

BFC - AGF Bænk.jpg
27-03-2010

(Hjemmekampen mod AGF var flyttet til mere ydmyge rammer på Bane 2)

 

Blokhus FC   -   AGF  II   3-0  (0-0)

1-0 Olcay Senoglu  62. min

2-0 Olcay Senoglu  70. min

3-0 Peter Tranberg (str.)  90. min

 

Blokhus FC´s startopstilling:

Målmand: Brian Ulstrup

Forsvar: Lars Mynderup, Nickolaj Thomsen, Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Alex Ndugga, Bobo Niambele, Peter Tranberg, Muhammed Akinci, Jeppe Østenkær

Angreb: Olcay Senoglu

 

På bænken: René Bech, Nick Svendsen, Martin Winther, Micky Malling, Rasmus Christiansen

 

Af Torben Pedersen

Det var et nyt kapitel der blev taget hul på, lørdag kl.15.00 på træningsanlægget i Jetsmark. Blokhus FC spillede første hjemmekamp i foråret, og modstanderen var AGF II. Men det var der nu ikke noget specielt ved, men mere det at opgøret blev spillet på Bane 2!.

Under lidt landlige omgivelser med udsigt til omkring liggende marker, måtte AGF føle sig langt væk fra Aarhus. Gæsterne stillede med et hold bestående af unge talenter, og ikke engang skyggen af Brian Steen Nielsen og tidligere elite-spillere var at finde hos gæsterne.

289 tilskuere valgte at benytte lørdagen til første hjemmekamp for Blokhus FC dette forår, og mange var enige om at kampen i dag bød på rigtig gode takter. Ikke mindst holdets nye målscorer Olcay Senoglu, der hilste goddag på hjemmepublikummet med to scoringer. Velkommen til klubben siger undertegnede, og ikke mindst de 289 vidner i dag.

Gæsternes unge talenter havde ikke meget at byde på, og det var også forventet at et stærkt hjemmehold ville styre tingene. Og mindst 2/3 af kampen sad Blokhus FC tungt på det, og AGF kunne vel i bund og grund også glæde sig over at nederlaget i Nordjylland ikke blev større.

0-0 ved pausen var også noget misvisende for kampens første 45 minutter, men det kræves jo man scorer på sine chancer, og derfor måtte man nøjes med uafgjort ved pausen.

2. halvleg blev presset dog også mere solidt på det unge Aarhus-forsvar der ellers gjorde det okay, set over hele kampen. Men med flere rutinerede kræfter kombineret med ungdomsfart, blev tingene for vansklige for gæsterne, der kunne se Olcay Senoglu forsætte stimen fra Varde-kampen hvor han blev matchvinder.

To kasser fra den København-bosiddende angriber, der i den grad har betydet nye takter i Blokhus FC angrebet.

I kampens slutminutter blev der begået straffespark, og så kunne Peter Tranberg som sikkerheden selv skrive sin første forårsscoring på tavlen. 3-0 til Blokhus FC, og fuldt fortjent hele vejen igennem.