Facebook

Blokhus FC ramte målformen og vandt 4-2 i Tjørring

Malthe Nygaard 1.jpg
23-10-2010

(Foto: Malthe Nygaard scorede for 2. kamp i træk, og det 3. sæsonmål ialt)

 

Tjørring IF   -   Blokhus FC   2-4  (1-2)

1-0 Ziad Nasser  2. min

1-1 Muhammed Akinci  21. min

1-2 Malthe Nygaard  42. min

1-3 Nickolaj Thomsen  63. min

1-4 Micky Malling Jensen  87. min

2-4 Mads Lodahl  89. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Simon Rosenqvist, Jonas Westmark (Ind: Søren Reese), Kasper Stiller, Christian Overby

Midtbane: Jeppe Østenkær, Malthe Nygaard (Ind: Mads Severinsen), Peter Tranberg, Conor O´Brien

Angreb: Muhammed Akinci (Ind: Micky Malling), Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Micky Malling, Søren Reese, Mads Severinsen

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC hentede en ikke ligegyldig sejr mod Tjørring på 4-2, men en sejr der bringer holdet af point med Thisted FC, inden holdenes indbyrdes opgør næste weekend på Jetsmark Stadion.

Inden kampen i Tjørring havde offentligheden jo allerede solgt opgøret, og tippet 3 sikre point. Men samme metode kostede så sent som sidste weekend 3 point mod Otterup, og derfor var spillerne anderledes indstillet til kampen i det midtjyske lørdag eftermiddag.

Alt startede "Efter Planen" da hjemmeholdet bragte sig i front efter kun 2 minutter, for sådan skal det jo næsten gå før Blokhus FC vinder denne sæson. Enten skal holdet komme bagud, eller holde modstanderen fra helt at score.

Men trods det hurtige mål i Tjørring, spillede Blokhus FC sig igennem kampen som man kender det bedst, med masser af boldbesiddelse, ligesom Cheftræner Søren Kusk ønsker det. Og det er ikke kun Tjørring der har prøvet at løbe mange forgæves meter efter bolden, når modstanderen hedder Blokhus FC. Det er sket i stort set samtlige 12 kampe indtil nu denne sæson, efter Søren Kusk er tiltrådt som ny Cheftræner.

Ny Cheftræner har Tjørring også fået denne sæson, da holdets mangeårige træner Flemming Spring stoppede før tid efter eget ønske. Men den nye cheftræner hos Tjørring, kunne ikke ændre på at statistikken, fortsat fortæller at Tjørring aldrig har taget point imod Blokhus FC.

Idag var det flere midtbane spillere der fik markeret sig positivt i regnvejret. Henholdsvis Muhammed Akinci, Malthe Nygaard og Micky Malling kom alle på måltavlen i midtjylland, mens Nickolaj Thomsen med sin 5. sæsonscoring sneg sig op som delt topscorer med Peter Tranberg i Blokhus FC.

Udover de 3 point meget vigtige point, så er det yderst herligt at konstaterer at Muhammed Akinci fik hul på målbylden idag, ligesom Malthe Nygaard fortsatte sin stime og bankede sit tredje sæsonmål i kassen i dag, efter han netop for 4 uger siden fik hul på bylden i udekampen mod Skovbakken. Endelig fik Micky Malling efter en snes anonyme kampe spillet sig frem i rampelyset med sin scoring i dag, som uden tvivl også vil give selvtillid til den talentfulde dribler. Det bliver med andre ord en flok selvtillidsfyldte spillere der tager imod Thisted FC næste weekend.

Samtidig med kampen i Tjørring, blev opgøret mellem Aarhus Fremad og Varde spillet på Riisvangen Stadion I Aarhus, og da hjemmeholdet endte med at vinde 2-1, overtager de 1. pladsen i 2. Division Vest foran netop Blokhus FC, der kun er 1 point efter. Med samme antal point ligger Thisted FC lige i hælene på BFC, og der bliver dermed tale om et ægte topbrag og lokalbrag næste lørdag i Pandrup. En kamp der kun kan ses frem imod med glæde og spænding.

Konklusionen på weekenden må være at det hele se glimrende ud lige nu, idet holdet igen er på rette spor. Kampen i Tjørring blev iøvrigt spillet uden en karantæneramt Andreas Damgaard, der så istedet vender tilbage imod Thisted næste weekend, og dermed tilføjer endnu et våben til Søren kusks arsenal af muligheder.

Optakten til kampen mod Thisted følger snarest på hjemmesiden, ligesom også avisen den kommende uge bringer en artikel om kampen, og sætter fokus på "Enevoldsen-Familie-dramaet" mellem Far Peter og sønnike Simon. Læs meget mere den kommende uge, og fortsat rigtig god weekend.