Facebook

Blokhus tabte vandpolo-kamp

Simon_Enevoldsen_profil.jpg
16-05-2012

(Foto: Simon Enevoldsen stod godt, men havde en travl dag mod Esbjerg)

 

Blokhus FC   -   Esbjerg fB   0-7  (0-4)

0-1 Jesper Lange  9. min

0-2 Martin Braithwaite  11. min

0-3 Martin Braithwaite  32. min

0-4 Mikkel Vendelbo  40. min

0-5 Mikkel Agger  70. min

0-6 Jesper Lange  77. min

0-7 Davidson Dropo-Ampem  88. min

 

Tilskuere: 280

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Jan Rasmussen, Marc Pedersen, Andreas Damgaard, Kristian Glyø

Midtbane: Jeppe Østenkær, Peter Tranberg, Mads Severinsen, Rasmus Østenkær, Mark Tubæk

Angreb: Nickolaj Thomsen

 

På bænken: Mikkel Petersen, Nick Svendsen, Dustin Corea, Semiu Oladiti, Christoffer Hansen.

 

Det er ikke første gang at en kamp ender 7-0 på Jetsmark Stadion. Hvem husker ikke 7-0 mod Rishøj sidste sæson?, hvor Nickolaj Thomsen skrev historie, og tildelte sig selv alle målene i den kamp!

I aften var det dog lidt anderledes. Esbjerg fB var gæster, og det kommende Superliga mandskab, kørte Blokhsu FC over. De havde dog også alle marginaler på sin side, ikke mindst ved 4-0 målet før pausen, hvor der var 3 meter offside. Men det ene mål havde vel egentligt ikke ændret ret meget alligevel.

Gæsterne kom foran lynhuritgt, da Jesper Lange i det 9. minut, bragte storfavoritterne foran. Og to gange Martin Braithwaite og Mikkel Vendelbo, havde inden pausen lukket kampen, med 4-0 på måltavlen.

 

Vand, vand og atter vand - Og Blokhus FC kunne ikke gå på vandet!

 

Mere end halvanden time før dagens kamp, havde frivillige på stadion travlt, da de med hver sin kost osv., fejede vandmasserne væk fra stadion. Men det kunne altså ikke lade sig gøre at få det hele bort. Og det satte 100 % sin effekt på kampen, som Esbjerg til at starte med, ikke lignede nogen der gad spille.

25 minutter skal der dog gå af 2. halvleg, hvor tingene var lidt stand-by. Men så fik Esbjerg igen hul på bylden, og så kørte den vestjyske ekspres påny, og endte med mål fra: Mikkel Agger, Jesper Lange og Davidson Dropo-Ampem, at sikre sig en 7-0 sejr. Og det siger næsten sig selv, at vi har svært ved at indvende noget mod det.

Esbjerg var simpelthen bare bedst, og vi siger tillykke med sejren, og ikke mindst den allerede sikrede oprykning til Superligaen 2012/13.