Facebook

Blokhus Vikings: Vi står 100 % bag

Blokhus Vikings 008.jpg
27-01-2010

 

Af Torben Pedersen

Trods udskiftninger i spillertruppen og finanskrise generelt, står Blokhus FC´s officielle fanklub Blokhus Vikings 100 % bag holdet og klubben. Der arbejdes (foto) lige nu på nye tiltag til tribunen.

Mediernes negative omtale har skabt lidt røre i andedammen hos Blokhus Vikings, som finder skriverierne usmagelige. De vil uændret støtte holdet og klubben med fuld sving, og forberedelserne er da også i gang.

Således har 3 mand i deres ferie, arbejdet nærmest fuldtids de seneste dage med detaljer til tribunen til foråret.

Formanden ser positivt på tingene, selvom tabene af Floyd Franks og Quincy Antipas fik mundvigene til at pege nedad, men har samtidig forståelse for situationen i klubben:

 - Vi ved jo at klubben ikke har mange penge mellem hænderne lige nu, men tror og håber på bedre tider. Samtidig vil jeg også sige at det der er skrevet i medierne er vildt overdrevet, men sådan sælges aviserne jo, udtaler Thomas Trudslev Pedersen og fortsætter:

 - Jeg syntes bestemt truppen stadig ser stærk ud, og spændende bliver det at følge de unge talenter der nu kan få chancen. Vi støtter holdet og klubben 100 %, og vil også være synlige på tribunerne fremover, slutter formanden for fanklubben.