Facebook

Bo Zinck glæder sig over udviklingen

Bo_Zinck.jpg
24-06-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC U19 sluttede sæsonen med en sejr i Silkeborg og endte dermed på en sikker andenplads i Mesterrække 1…

U19 træner Bo Zinck kunne efterfølgende se tilbage på et fodbold år med stor udvikling og masser af positive resultater.

- Vores sidste kamp i sæsonen var uden betydning rent pointmæssigt, men der bliver spillet en fin omgang fodbold fra begge hold. Det er selvfølgelig rart at slutte af med en sejr, men det er det vi har opnået gennem det seneste år, som virkelig glæder mig, fortæller Bo Zinck og tager et tilbageblik på året der er gået hos U19 og i klubben generelt.

- I efteråret er vi måske blandt de to bedste U19 hold i Jylland og i foråret har vi et hold med utrolig mange førsteårs-spillere, som har gjort det helt enormt flot. Det er fantastisk det vi har nået. Den trup og træningskultur vi har fået opbygget, både på og omkring U19 holdet og i klubben generelt. Det betyder så utroligt meget og set over både efterår og forår, mener jeg, at vi har bevidst, at vi er klart det anden bedste U19 hold i Nordjylland. Kun overgået af AaB, som spiller i U19 Liga.

At udvikling går i den rigtige retning beviser antallet af spillere, som allerede nu har ytret ønske om at fortsætte på klubbens seniorhold efter sommerpausen.

- 14 til 16 rykker efter sommerferien op som senior og de vælger at blive i klubben og spille på vores Serie 2, hvilket er super vigtigt. Det er med til at hæve niveauet på vores Serie 2 hold, mens det også ser godt ud for vores U17 hold nu. Det styrker grundlaget under vores divisionshold endnu mere, så det ser lyst ud og derfor mener jeg også det har været en fantastisk sæson, både for U19 og for klubben generelt, slutter Bo Zinck.
 
Blokhus FC U19 vandt 2-0 ude mod Silkeborg i sæsonens sidste kamp. Du kan se slutstillingen i Mesterrække 1 på DBU.dk ved at klikke her.