Facebook

Boldfølingen blev holdt ved lige i indendørs stævne

indendoers-Noerhalne.jpg
31-12-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC spillede sig tirsdag aften videre til finalestævnet i den årligt tilbagevendende indendørs turnering Nørhalne VVS Cup. Onsdagens finale aften blev ikke samme succes.

Trods juleferien var Mads Larsen, Simon Jensen, Anders Rosengren, Søren Astrup, Nickolaj Jonstrup, Michael Nielsen og Lasse Steffensen trukket i den blå trøje for at brænde lidt af julefedtet af.  Selvom der holdes fodboldferie fejlede boldfølingen ikke noget hos Jammerbugt FC spillerne, som i den indledende runde viste flotte takter efter en lidt nervøs start og 6-6 mod Hobro i første kamp. Herefter blev der spillet en god kamp og sejret mod Østervrå og dernæst ligeså mod Brønderslev. Endelig blev der rundet af med en storsejr over Arentsminde i puljens sidste kamp.

I semifinalen ventede værterne Nørhalne, og den kamp endte med endnu en storsejr til de blåblusede. Tirsdagen blev rundet af med et gensyn med Østervrå, som på ny blev slået forholdsvist sikkert i en kamp, hvor der blev gået til vaflerne.

Det sendte Jammerbugt FC videre til finalestævnet, men her lykkedes det ikke at nå helt til tops. Indendørs specialisterne fra Løgstør, der også endte som vindere af turneringen, slog Jammerbugt mandskabet med 7-5 i første finalekamp. De blåblusede rejste sig i anden kamp med en 7-3 sejr over Nørhalne, inden det endte med et snævert nederlag til AaB.

Næste gang Jammerbugt spillerne skal rulle med bolden, bliver det i samlet flok og tilbage under åben himmel. Det er når træningen genoptages midt i januar – hvor meget bolden er med her, er det dog kun Frode Langagergaard der ved.