Facebook

Bortvist Kusk: Ét fuldstændig vanvittigt mål de får!

Kusk.jpg
07-08-2010

(Foto: Søren Kusk blev bortvist for protester mod Aarhus Fremad)

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC spillede 25 fantastiske minutter i 2. halvleg på Riisvangen Stadion i dag, og det var med til at grundlægge sejren mod Aarhus Fremad, der dog kunne være kommet tilbage i kampen, blandt andet via et mål scoret med hånden med 18 minutter tilbage:

 - Det er jo et fuldstændig vanvittig mål de får, og utroligt det får lov at ske, fortæller Søren Kusk der efter kampen dog var faldet ned igen, og trods alt glædede sig på holdets vejene, efter den flotte sejr:

 - Vi spiller de første 25 minutter af 2. halvleg på et rigtigt højt niveau. Det giver os jo troen på tingene, og alligevel kommer så det mål, hvor han (Ruben Nygaard red.) scorer klokkerent med hånden til 2-3, og det kunne være blevet dyrt for os, slutter Søren Kusk der i sin debut altså oplevede både at vinde i Aarhus Fremad, og blive bortvist.

Kampen startede ellers med en kæmpe chance efter kun 45 sekunder til Christian Overby, der alene med målmanden fik afsluttet. Keeperen reddede dog forsøget, og Overby måtte selv lade sig udskifte skadet i pausen.