Facebook

Buffi is back!

BuffiTraening.jpg
Arkivfoto. Buffi er tilbage på træningsbanerne i Jammerbugt FC.
24-02-2015

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kan til kommende forårssæson byde velkommen tilbage til Christoffer ”Buffi” Hansen, som returnerer efter et ophold i Vendsyssel FF.

I januar 2013 solgte Jammerbugt FC den fysisk stærke angriber til 1. divisionsklubben, men den nu kontraktfri Christoffer Hansen er nu igen klar til igen at trække i den blå trøje.

- Valget om at vende tilbage kom meget naturligt for mig. Jeg ønsker at fortsætte med at spille fodbold på højt plan i en kombination med mit studie. Til det er Jammerbugt FC de perfekte rammer. Derudover har jeg et godt kendskab til både trænerteam og spillertrup, så jeg glæder mig til at spille her igen, lyder det fra en glad Christoffer Hansen.

Også Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck er glad for gensynet, og han ser frem til samarbejdet i det kommende forår.

- Jeg er rigtig glad for at Christoffer har valgt at komme tilbage. Han er en dygtig spiller og styrker vores offensiv og skærper konkurrencen ligesom det giver os nogle andre muligheder. Christoffer har stor styrke med sin fysik og ikke mindst i felterne. Både offensivt og defensivt ved dødbolde, så der er mange positive aspekter ved tilgangen af Christoffer, understreger Bo Zinck, men forklarer samtidig at det først og fremmet handler om at få ”Buffi” tilbage på samme niveau, som da han skiftede til Vendsyssel FF.

- Christoffer spillede en hel del frem til sommer, men har efterfølgende haft en svært efterår. Så der skal noget timing og selvtillid tilbage, så vi kan få gang i Christoffer igen. Når det sker, for det er jeg sikker på det gør, så bliver Christoffer en stor gevinst for os.

Den store angriber er selv klar til at smøge ærmerne op, arbejde hårdt og gå forrest til træning og kamp.

- Det er min ambition at bidrage til at hæve træningsniveauet samt at bringe mine styrker ind i kampene. Men det er en stærk trup, så jeg skal kæmpe for at komme til at spille. Jeg tror vi kan forbedre vores nuværende femteplads her i foråret, fortæller Christoffer Hansen, som er glad for at være tilbage i blåt.

- Det er dejligt at være tilbage. Jeg er blevet taget godt imod på den bedst tænkelige måde af både spillertrup og trænerteam. Sammenholdet i klubben er godt, og jeg glæder mig til for alvor at blive en del af det igen, slutter Christoffer, som i sin første træningskamp tilbage  i Jammerbugt FC skal op imod netop Vendsyssel FF.