Facebook

Buffi takker af med vemod

BuffiModOdder.jpg
09-01-2017

Af Thomas Jansen

Som det blev offentliggjort af divisionskollegaerne Brabrand kort før jul, drager Christoffer Hansen mod nye udfordringer her i det nye år.

Inden forberedelserne til den kommende forårssæson sættes i gang, er det derfor på sin plads med en lille afskedssalut fra ”Buffi”, som efter sit andet ophold i Jammerbugt FC takker af med en blanding af vemod og mod på mere.

- Da jeg valgte at skifte tilbage til Jammerbugt FC, var min forventning, at jeg ville blive en del af et meget stærkt kollektiv, både på og udenfor banen. Trods resultatmæssige bump på vejen, er det også præcis hvad jeg tager med mig fra denne omgang, hvor jeg har fået lov til at spille med dygtige spillere og holdkammerater fra mit første ophold i klubben. Samtidig er jeg gået fra at være en af de unge spillere til en rolle, som en af de erfarne spillere, der skulle lære fra sig. Jeg har med andre ord været rigtig glad for tiden i Jammerbugt FC, hvor jeg tager rigtig mange ting med videre til fremtiden, lyder det fra angriberen, der nu skal tørne ud for Brabrand i efteråret.

- Det skal først og fremmest siges, at min beslutning om at skifte har været meget svær. Sammenholdet blandt spillerne i Jammerbugt FC er rigtig godt og det er også med vemod, at jeg ikke kan hjælpe klubben i det kommende nedrykningsspil. Mit valg om at skifte skyldes mest af alt lysten til at prøve noget nyt og udvikle mine egne kompetencer endnu mere i form af at skulle forholde mig til andre omgivelser og spillere end dem jeg har været vant til. Derudover var muligheden for at spille med i oprykningsspillet tiltalende for mig, og det har derfor også haft betydning for mit valg. Så da denne mulighed bød sig, kunne jeg i sidste ende ikke sige nej, forklarer Christoffer Hansen, inden han takker endeligt af.

- De sidste ord på vejen går til de unge spillere, som jeg har set gennemgå en stor udvikling i min tid i klubben. Med den rigtige indstilling kan de nå langt, så jeg håber, de fortsætter deres hårde arbejde og så glæder jeg mig bare til at se dem, og alle de ”gamle” hoveder, spille når det kan lade sig gøre. Man ved aldrig hvad fremtiden bringer, så i stedet for et farvel vil jeg åbne op for et muligt på gensyn i fremtiden. Det er jo sket før, smiler Buffi inden det altså er slut i Jammerbugt FC for denne gange.

Til Christoffer skal lyde en stor tak for indsatsen samt held og lykke fremover.