Facebook

Buffi vil slutte efteråret godt af

BuffiModOdder.jpg
05-11-2015

Af Thomas Jansen

Det er ikke gået helt som ønsket for Jammerbugt FC i dette efterår. Top 4, som var målet forud for første fløjt, er ikke længere inden for rækkevide.

Det er de små ting der afgør det store billede. Sådan har det også være for Jammerbugt FC, hvor målet om top 4 har levet frem mod sidste spillerunde, men i lørdags, i Odder, blev det aflivet i sidste øjeblik. De berømte marginaler, men også mangel på skarphed i afgørende situationer, var forskellen til sidst.

Jammerbugt FC’s Christoffer ”Buffi” Hansen, opsummerer hele sæsonen i lørdagens præstation i Odder, hvor det endte med et 2-3 nederlag.

- Jeg oplevede kampen, som så mange andre i denne sæson. Vi starter i for lavt tempo, hvor vi ofte vælger de forkerte beslutninger. Det udmunder sig blandt andet i et boldtab, der efterfølgende giver Odder et frispark, som de flot sparker ind. Herefter vågner holdet op, og spiller fint resten af halvegen. Vi går til pause med 1-1 og en fornyet tro på, at tingene vender til vores fordel. Det tager vi med ud til anden halvleg, hvor vi fra start sætter os på tingene. Desværre sker det, som så mange gange tidligere i denne sæson, at vi bliver straffet på personlige fejl. Denne gang ender det igen med et frispark efter en omstilling, og igen omsættes det til et flot mål. Vi kommer endnu engang tilbage og generelt havde vi mulighederne til at lukke og slukke for Odder, men kynismen manglede. Denne kynisme havde Odder til gengæld, hvilket er den største forskel på de to hold og grunden til, at Odder løb med sejren, forklarer Christoffer Hansen slukøret inden han erkender at holdet har skulle bruge for lang tid på at finde melodien.

- Jeg står tilbage med bitterhed og ærgrelse over, at vi som hold ikke har kunne indfri forventningerne. Holdet er til mere end der hvor vi ligger, synes jeg. Men samtidig står jeg tilbage med en erkendelse af, at holdet, med alle de nye spillere og et nyt trænerteam, har haft brug for mere tid, til at lære spilkonceptet - specielt i kriseperioderne i kampene. Vi har også haft brug for mere tid i forhold til at vi spillere lærer hinandens indbyrdes kompetencer at kende. Det er stensikkert faktorer, som vil blive arbejdet ekstremt hårdt på i vinteropstarten, så vi igen kan nå holdets sædvanlige høje niveau, understreger Buffi, der ikke har tænkt sig at gå på tidlig vinterferie trods de minimale chancer for en top 4 placering.

- Målet for sidste kamp er at vinde. I min optik er det den samme indstilling, man går ind til alle kampe med, uanset betydningen af kampen. Det er vigtigt for truppen, at vise hinanden, trænere, ledere, tilskuere og sponsorer, at vi ikke stopper med at kæmpe, fordi vi oplever modgang. Vejen ud af en krise, er benhårdt arbejde, fremhæver den bumstærke angriber inden han runder af.

- Jeg vil vinde for en hver pris og jeg håber folk vil støtte op om os, med stemning på lægterne, til at hjælpe os på vej, så lørdag kan blive en god afslutning på et træls efterår.

Jammerbugt FC runder efteråret af lørdag d. 7. november kl. 14.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 14.00 mod Middelfart.