Facebook

Byskov bliver i Jammerbugt FC

byskov_web.jpg
18-07-2017

Af Thomas Jansen

Michael Byskov er faldet godt til i Jammerbugt FC og har derfor valgt at takke ja til at fortsætte i den blå trøje endnu en sæson.

Michael Byskov kom til Jammerbugt FC i foråret og har allerede sat sit aftryk på banen, hvor den erfarne spiller er blevet en vigtig brik på Jammerbugt FC holdet. Nu får midtbanespilleren også en vigtig rolle at spille i den kommende sæson.

- Michaels forlængelse er en rigtig god nyhed for os.  Han er en særlig vigtig brik for vores spil og kan med sin erfaring også gå forrest både på og udenfor banen. Michael er en dygtig dygtig spiller med et højt niveau i 2. division. Så jeg er rigtig glad for at Michael fortsat vil være en del af holdet og jeg synes truppen nu ser god ud, og vi har ikke mindst flere muligheder at gøre godt med, lyder det fra Jammerbugt FC cheftræner Bo Zinck.

Michael Byskov selv begrunder sin beslutning om at fortsætte i 2. division og Jammerbugt FC med en meget positiv oplevelse af klubben de seneste måneder samt et lovende fremtidsperspektiv.

- Jeg er faldet rigtig godt til i klubben. Da jeg kom til Jammerbugt FC, var det let at blive en del af truppen, fordi der er nogle gode holdkammerater heroppe, og så kendte jeg jo en del af drengene på forhånd, forklarer Michael Byskov og fortsætter;

- Jeg havde en del overvejelser i forbindelse med min forlængelse. Jeg synes, at det er en spændende trup, der er sammensat og jeg kunne, i den korte periode jeg har været en del af holdet, se, at der er et stort potentiale. På den anden side har jeg overvejet om jeg så mig selv spille på et højere niveau, men den samlede pakke i Jammerbugt FC og det spændende projekt, der er i gang i klubben nu gjorde, at jeg synes, at det var den bedste mulighed for mig på nuværende tidspunkt.
Med fodboldfremtiden på plads, ser Michael Byskov nu frem til at tage hul på endnu en sæson i Jammerbugt FC, hvor han møder ind til forberedelsernes første træning tirsdag d. 18. juli. 

- Mine forventninger til næste sæson er bestemt, at vi skal spille os i oprykningsspillet. Jeg vil mene, at kvaliteten i truppen uden tvivl er til at spille i toppen. Mine ambitioner er i hvert fald, at vi skal kæmpe med omkring oprykning til 1. division og så må tiden vise, hvor lang vi kan nå, slutter en ambitiøs og målbevidst Michael Byskov.