Facebook

Byskov byder Superliga udfordring velkommen

Byskov_i_kamp_web.jpg
25-09-2018

Af Thomas Jansen

Michael Byskov er blandt Jammerbugt FC’s mest erfarne spillere og nu hvor holdet nærmer sig sæsonens største test, mødet med Superliga spillerne fra Esbjerg fB, har han en vigtig rolle i forberedelserne.

Det handler om at bevare fokus og den rette indstilling. Noget Jammerbugt FC spillerne har været dygtige til denne sæson. Det er der brug for igen onsdag.

- Det bliver helt sikkert en stor udfordring, men vi kommer med stor selvtillid fra en god sæsonstart. Det skal vi bruge til at komme ud med fuld knald fra start og se, om vi kan ryste dem lidt på vores hjemmebane, forklarer Michael Byskov indledningsvist og fortsætter;

- Vi har en god struktur på holdet og vi er generelt svære at score imod, så hvis vi kan holde dem fra at score et pænt stykke hen i kampen, vil der muligvis opstå lidt utålmodighed hos Esbjerg og så er det op til os, at udnytte de chancer, vi får i kampen.

Michael Byskov er meget bevidst om sin rolle på holdet, men er også klar over, at han ikke er den eneste på holdet, som kan udfylde den. Truppen er meget homogen og sammenholdet stærkt, og det bliver en af styrkerne, der skal bidrage til pokaloverraskelsen.

- Vi har et par rutinerede spillere i truppen, som skal gå forrest i kampen og hjælpe med at få ro på spillet. Det ligger nok op til en kamp, hvor Esbjerg kommer til at være det hold med mest boldbesiddelse og derfor er det vigtigt, at vi bruger bolden fornuftigt og træffer de rigtige beslutninger i de momenter, hvor vi kommer til at sidde på spillet, fremhæver Byskov.

Og selvom det er en særlig kamp, så er det stadig blot en kamp, minder midtbanespilleren om. Han lader sig ikke rive med, men husker holdkammeraterne på, at det først og fremmest er spilleglæden, som skal med på banen.

- Alt i alt så handler det bare om, at gå ud og nyde kampen og spille frit. Det er en kamp, som alle andre og en god måde for hele holdet at teste os selv af, mod et godt hold fra Superligaen. Så må vi se, om vi kan drille dem lidt og bygge videre på den gode stime af sejre, vi er inde i for tiden, slutter Byskov af, inden han lyner hættetrøjen op og gør klar til at forlade omklædningsrummet. Det damper fortsat fra badet. Sidste træning inden mødet med Esbjerg fB er veloverstået. Næste gang han og holdkammeraterne tjekker ind på Sparekassen Vendsyssel Arena, gælder det. Så skal pokaloverraskelsen jagtes på eget græs.

Dørene åbnes på Sparekassen Vendsyssel Arena kl. 15.30 og en time senere fløjtes pokalbraget i gang. Der bliver uden tvivl brug for opbakning, så tag hinanden under armen og kom på stadion. Drømmen lever i pokalturneringen og alle kræfter sættes ind på, at det fortsætter lidt endnu.