Facebook

Byskov klar til at gå forrest i foråret

byskov.jpg
06-03-2018

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC’s Michael Byskov har prøvet lidt af hvert i sin fodboldkarriere. På CV’et står bl.a. et par Superliga kampe, en Europa League kamp og et ophold i USA.

Dertil skal lægges utallige kampe i den danske 1. division, og derfor er Byskov også en af de mest erfarne spillere på et ungt Jammerbugt FC mandskab. Det er midtbanespilleren klar over og han er ikke bange for at tage ansvaret, der følger med, når niveauet får et hak op dette forår.

- Vi går en spændende og en udfordrende sæson i møde og jeg vil gøre, hvad jeg kan for at byde ind med min erfaring på vores unge hold, hvor der er masser af potentiale. Vi er en håndfuld spillere med erfaring fra højere niveau og vi skal gå forrest, fortæller Michael Byskov forud for en sæson i oprykningsspillet, der bl.a. byder på en række ture til Sjælland.

- Der er ingen tvivl om, at der er en række stærke sjællandske hold, også med individuel kvalitet. Så vi står overfor en svær sæson, men også en utrolig spændende sæson, og det glæder vi os enormt meget til, understreger Byskov, som trods hård modstand fremhæver at de blåblusede stiller op for at vinde hver gang.

- Jeg tror det bliver en tæt række, men vores mindset er at vinde hver gang, vi går på banen. Også selvom det bliver svært. Vi vil give den alt, hvad vi har og så må vi se, hvad det rækker til. Der er jo som sådan intet at tabe. Men jeg mener også, at vi har en masse at byde ind med og synes, vi står stærkt. Vi har en spændende og god trup, hvor vi dækker hinanden og hvor der er kamp om pladserne. Vi har haft en hård opstart, som kommer til at gøre os godt. I det hele taget har vi et godt set up, så jeg er fortrøstningsfuld, men det bliver vigtigt at komme godt fra start i de første runder. Her vil vi blive klogere på niveauet, både i rækken og vores eget.

Selv har Michael Byskov døjet med en overbelastningsskade i anklen i løbet af opstarten, men han var tilbage på banen i 2-2 kampen mod Aarhus Fremad og forventer også at spille en rolle i forberedelsernes sidste test, for derefter at være i spil til forårspremieren.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at jeg ikke har været med i dele af opstarten, men jeg synes min grundform er god og det var godt at få spillet en halvleg i weekenden, så jeg ser frem til, vi kan få taget hul på sæsonen. Det tror jeg, vi alle sammen gør, slutter Michael Byskov roligt og velovervejet, som altid.