Facebook

Cheftræner glad for premieresejr

Traenerbaenk.jpg
Frode Langagergaard og det øvrige trænerteam kunne fra sin plads på sidelinjen glæde sig over sæsonens tre første point.
11-08-2015

Jammerbugt FC kom fredag godt fra start i den nye sæson. På hjemmebane blev Aarhus Fremad således besejret med 2-1.

De kom point kom i hus efter en ihærdig fight af de blåblusede, som viste godt fodbold i perioder og kæmpede til sidste fløjt uden af give op.

- Jeg synes det var en fortjent sejr. Vi kunne godt have spillet mere jævnt, men i store træk kan jeg kun være tilfreds med denne premieresejr. Det er vigtigt med en god start, evaluerer Frode Langagergaard, som var tilfreds med spillernes tilgang til kampen.

- Der var masser af intensitet og alle kæmper for sagen. Der er ingen der slår op i banen og det var jeg rigtig glad for at se. Vi har ikke trænet så meget sammen endnu og det her var første kamp. Derfor er vi heller ikke på 100 %, og alligevel vinder vi. Det er gode tegn.

Cheftræneren forudser samtidig, at spillet vil blive bedre som sæsonen skrider frem. Holdet og spillestillen er under udvikling og der bygges hele tiden nye elementer på.

- Vi har haft masser af godt spil i træningskampene og det fik vi til dels også vist i premieren. Især i 1. halvleg, hvor vi godt kunne have scoret mere. Det ville have givet mere ro i spillet efter pausen.  Men vi udvikler os fra kamp til kamp, som vi får implementeret de nye elementer i vores spilkoncept bedre og bedre, forklarer Langagergaard, som også sætter fokus på den mentale del af spillet.

- Begge hold var gode på dødbolde, og jeg synes vi matchede dem rigtig godt på dette punkt. I det hele taget var vi ikke bange for at gå efter det. Det er en vigtig egenskab og noget vi arbejder meget med. Vindermentalitet, optimisme og tro på tingene. Vi skal ikke være bange for at gå efter det og vi skal give os fuldt ud hver gang.


Næste gang Jammerbugt FC skal give sig fuldt ud, er allerede onsdag d. 12. august, hvor det gælder Vendsyssel FF på hjemmebane kl. 18.30 i DBU Pokalen.