Facebook

Cheftræner glad for vigtig sejr

Bo_Zinck_forlaenger_2013.jpg
20-08-2013

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC kunne i lørdags glæde sig over anden hjemmesejr i denne sæson efter det blev 1-0 over Aarhus Fremad.

Gæsterne fra Aarhus kom ellers til Sparekassen Vendsyssel Arena uden nederlag i sæsonens to første runder, mens de også var det seneste hold til at have snuppet alle tre point på Jammerbugt FC’s hjemmebane. Alligevel lykkedes det at hive en hjemmesejr hjem efter 90 minutters hårdt arbejde. En sejr der med rette bragte glæde hos divisionsholdet og ikke mindst cheftræner Bo Zinck.

- Vi vidste før kampen at det ville blive svært og det var lige nøjagtigt hvad det blev. 1. halvleg forløb godt og vi havde godt fat i spillet, mens 2. halvleg blev endnu mere duelspil. Det var ren og skær fight. Men det slipper vi godt fra og det er rigtig godt gået af drengene, forklarer Bo Zinck, som blev bekræftet i at Aarhus Fremad er et hold af høj kvalitet.

- De er virkelig svære at spille imod, og det var et tophold vi slog. Ingen tvivl om det. De er ekstremt godt organiseret og utroligt vanskelige at skabe chancer imod. Derfor er jeg også meget tilfreds over sejren og at mange ting lykkedes for os. Det er positivt, slutter Zinck, som kan glæde sig over at der efterhånden er opbygget en god hjemmebane på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Hjemmebanen skal forsvares igen allerede onsdag d. 28. august, hvor det gælder Superliga tropperne fra Viborg FF i DBU Pokalen kl. 17.45.