Facebook

Cheftræner håber på positiv reaktion

FrodeProfil.jpg
02-09-2015

Af Thomas Jansen

Da Jammerbugt FC i sidste runde løb ind til lokalbraget på udebane mod Thisted FC var det mere på hælene ind på tæerne – i hvert de første minutter af kampen.

Den blå bølgede fik nemlig ikke rullet sig ordentlig ud fra start og var efter blot tre minutter bagud 0-1. Den værst tænkelige start, som efter et kvarter så endnu værre ud. Her stod det nemlig 1-3. Jammerbugt FC formåede dog at svare godt igen i kampens 2. halvleg, men her var vejen tilbage til point desværre blevet for lang og Thisted løb med alle tre af slagsen efter de 90 minutter.

- Der var god optimisme forud for kampen og vi ankom med tro på tingene. Men da startfløjtet lød, var vi slet ikke tilstede, og sådan forblev det i stort set hele 1. halvleg, konstaterede cheftræner, Frode Langagergaard, efter kampen, hvor tingene som sagt ikke forløb efter planen de første 45 minutter.

- De ting vi havde fokus på og aftalt at gøre inden kampen, får vi ikke gjort. Vi gør faktisk lige det modsatte. Om det var spænding som spillede ind ved jeg ikke, men det er var under alle omstændigheder ærgerligt at det prægede ikke mindst den første halve time.

Trods modgangen viste Jammerbugt mandskabet karakter og fik vendt skuden i hvad der blev en særdeles spændende og intens dyst. Det gav ikke point, men det gav håb om at holdet kommer stærkt tilbage i næste runde.

- I pausen får vi snakket om det og rettet tingene til, og det gør, at vi i 2. halvleg sætter den et gear eller to op. Vi formår at ryste Thisted og spiller os tilbage i kampen. Med lidt held kunne vi have fuldført vores comeback og udlignet, men vi mangler den skarphed Thisted viste i 1. halvleg, opsummerer cheftræneren og fremhæver;

- Det er naturligvis skuffende, at vi taber og vi er bestemt ikke tilfredse med den første halvdel af kampen. Det er positivt ,at vi formår at svare igen, men det var ikke nok og vi er nødt til at kigge ind ad. Det gælder os alle sammen, også trænerteamet. Vi skal lære af kampen og vi skal vise ,at vi kan rejse os frem mod næste udfordring.

Næste udfordring bliver Odder på hjemmebane, og på Sparekassen Vendsyssel Arena har Jammerbugt FC hentet maksimumpoint indtil videre i denne sæson. Lad os håbe den statistik forbliver intakt lørdag.

Vil du have flere reaktioner fra lokalopgøret mod Thisted FC, kan du med fordel klikke ind på lokalupdate.dk, hvor du finder noget fra begge lejre.