Facebook

Cheftræner vil fastholde momentum mod Thisted FC

017_kopi.JPG
30-09-2016

Af Thomas Jansen

Jammerbugt FC ramte sin bedste præstation indtil nu i denne sæson. Hele 5-0 blev det ude over top tre holdet Aarhus Fremad.

Denne weekend gælder det endnu et tophold – Thisted FC på hjemmebane – og her skal de blåblusede fra Jammerbugten forsøge at ramme samme niveau, hvis der på ny skal tre point i hus.

- Jeg er glad, tilfreds og ikke mindst stolt over vores præstation og resultat i sidste runde, hvor vi kunne tage hjem fra Aarhus Fremad med en 5-0 sejr i bagagen. Det er et resultat som vidner om alt den kvalitet denne unge trup indeholder, fortæller Martin Pedersen forud for mødet med lokalrivalerne fra Thisted FC.

Sejren i Aarhus var den succesoplevelse det unge mandskab havde jagtet. Nu kom den, og det var vigtigt. Kunsten er nu at holde momentum og bygge videre på det gode resultat.

- Det var tiltrængt, resultatet. Pointene er, trods ganske udmærkede præstationer, ikke kommet nemt til os. Så jeg synes det har været længe undervejs og jeg kan forsikre at det var en forløsning for os. Vores unge spillere giver sig fuldt ud hver gang og løfter hele tiden deres spil, mens de mere erfarne spillere går forrest og viser vejen. Det var en holdpræstation og spillerne skal have stor ros, alle sammen, lyder det fra en tydeligt tilfreds træner, som dog ikke hviler på laurbærrene, men derimod forsøger at smede mens jernet er varmt.

- Når hver mand tager sit ansvar og arbejder hårdt, så kan vi nå langt. Det har vi haft fokus på fra første træning og det har vi stadigvæk – også i ugen op til denne lokaldyst mod Thisted FC.

Netop fokus er centralt til en kamp som denne. Lokalopgørende mellem Thisted FC og Jammerbugt FC rummer altid lige det mere tænding og de flere lag, der gør at koncentrationen og nervøsiteten kan blive udfordret. I Jammerbugt lejren tilgår man dog kampen som enhver anden – så vidt det er muligt i hvert fald.

- Det er en kamp vi altid glæder os til og det er en kamp vi altid gerne vil vinde. Men det vil vi nu i alle kampe, vi spiller. Sidst mod Thisted FC lykkedes det desværre ikke at vinde de tre point. Thisted er et klasse mandskab, men jeg synes, at vi, trods 2-3 nederlaget, kunne tage fra kampen med oprejst pande. Vi kæmpede vildt og meget lykkedes, men vores scoringer kom for sent, forklarer Martin P og fortsætter;

- Lørdag går vi også ind til kampen med oprejst pande og brystet skudt frem. Der er altid ekstra spænding i disse lokalkampe, men vores fokus er det samme som i sæsonens øvrige kampe. Vi går ind for at give os fuldt ud, vi går ind for at kæmpe for klubben og vi går ind for at vinde! Det er to hold, som kender hinanden godt og der bliver knald på!

Thisted FC åbnede sæsonen i super form med fem sejre på stribe. Heriblandt det seneste møde, der som bekendt endte med 3-2 til Thisted. Siden den kamp har Thisted måtte tage til takke med en sejr, et nederlag og senest uafgjort mod oprykkerne fra Vejgaard B. Så mon ikke det også er et sulten Thisted mandskab, der lørdag løber på banen.

- Vi ved det bliver en svær kamp, men vi ved også at vi, når alle arbejder for sagen, kan vinde hver gang vi går på banen – det er målet i lørdag. Vi skal forsøge at toppræstere igen alle mand. Vi skal fortsætte, hvor vi slap.

Jammerbugt FC og Thisted FC tørner sammen i lokalbrag lørdag d. 1. oktober kl. 15.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena – vi ses på stadion!