Facebook

Christian Rye nomineret til årets spiller

Rye_jubler.jpg
30-01-2018

Af Thomas Jansen

Hos Ligabold.dk uddeles hvert år en række priser til spillere og trænere i de danske serier og divisioner, og I år er Jammerbugt FC’s kaptajn, Christian Rye, nomineret i kategorien Årets Spiller i 2. division gr. 3.

En flot anerkendelse som resultat af et stærkt fodbold år for Christian Rye og for Jammerbugt FC i det hele taget. Midtbane dynamoen glæder sig da også over, at der er blevet lagt mærke til de gode præstationer.

- Det er selvfølgelig et stort skulderklap, at blive nomineret til årets spiller i rækken, så det er jeg selvfølgelig glad for. Det er altid dejligt, at få personlig anerkendelse, men vi har som hold haft et rigtig godt efterår, så der er ingen tvivl om, at holdet har en stor andel i nomineringen, lyder det ydmygt og sympatisk fra anføreren for de blåblusede.

Selvom Christian har en stor andel i holdets succes understreger han, at det er fællesskabet, der skal bære og at det også bidrager til hans egen udvikling. Men han går meget gerne forrest.

- Holdet er inde i en meget god udvikling, så det har selvfølgelig været medvirkende til, at det også har været et godt år for mig personligt. Jeg er generelt meget tilfreds med min udvikling de seneste par år. Jeg har fundet mig rigtig godt til rette i Jammerbugt FC og er meget taknemmelig for det store ansvar, som jeg har fået i klubben. Det har været altafgørende for min udvikling at få stor tillid, da det har været en mangelvare de første par år som senior, forklarer Christian Rye, der er fast besluttet på at fortsætte den positive udvikling.

- I forhold til de personlige fremtidsmål, så har jeg ikke opgivet min drøm om at komme til at spille på højere niveau, men lige nu er jeg meget glad i Jammerbugt FC.

Glæden er gensidig og det gode arbejde fortsætter med sigtet rettet ind mod et spændende fodboldforår for Christian og for Jammerbugt FC.

Du kan se alle nomineringerne på Ligabold.dk, hvor der også er mulighed for at afgive sin stemme – eksempelvis på Christian!