Facebook

Conor is back in town

Conor_is_back_in_town.jpg
Conor O'Brien viste sig i efteråret som en af de målfarlige folk hos Blokhus FC.
08-02-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC’s amerikanske 8’er, Conor O’Brien, er tilbage i den blå trøje og han føler sig mere klar end nogensinde før…

- Jeg er rigtig glad for at være tilbage i Blokhus FC. Jeg følte det tog mig et par måneder at tilvænne mig da jeg kom til sidste år, men nu hvor jeg kender klubben og omgivelserne, så føler jeg, at jeg kan spille på et meget højere niveau her i foråret, lyder det fra den 22-årige amerikaner, som landede i det nordjyske i sidste uge.
 
Den ambitiøse og kreative offensivspiller har valgt Blokhus FC og et europæisk eventyr, for at udfordre og udvikle sig selv væk fra de trygge rammer derhjemme.

- Jeg kommer fra Long Island, New York i USA. Fodbold i Amerika er uden tvivl voksende, men det er meget forskelligt fra det I har her over i Europa. ”College Soccer” har helt sikkert et højt niveau for de fleste spillere i USA, men jeg følte at jeg med denne udfordring kunne løfte mit spil til det næste niveau og det er derfor jeg er her, fortæller Conor O’Brien, der dog brugte sin vinterpause hjemme i staterne.

- Jeg brugte min vinterpause på en række ting hjemme i USA. Lige da jeg kom hjem brugte jeg tiden på at hvile kroppen ovenpå første halvdel af sæsonen. Efter et par uger startede jeg dog med at træne. Jeg trænede mest for mig selv, da der er meget sne i Amerika lige nu. Derfor tog jeg i træningscentret hver dag og nogle gange to gange om dagen, så jeg kunne få kroppen i form til anden halvdel af sæsonen, forklarer den seriøse og uden tvivl også målbevidste unge fodboldspiller.

- Mit mål for resten af sæsonen er at vinde divisionen og at jeg spiller godt nok til at gøre en forskel for os. Så længe vi vinder, føler jeg også at jeg gør mit job godt, slutter Conor inden han bytter de amerikanske træningscentre ud med de nordjyske træningsbaner.

Vi ønsker Conor velkommen tilbage i den blå trøje og håber han må komme godt fra start med aftenens træningskamp ude mod Skovbakken.