Facebook

Conor skifter til SønderjyskE

Conor_web.jpg
04-07-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC’s amerikanske Conor S. O’Brien skifter efter et vellykket prøveophold til Superligaklubben SønderjyskE.

Den kreative offensive spiller har efter den netop afsluttede sæson, været til prøvetræning i den Sønderjyske fodboldklub og har i den sammenhæng tilspillet sig en kontrakt med Superligaklubben. I SønderjyskE bliver Conor holdkammerat med en anden tidligere Blokhus FC spiller i form Quincy Antipas.

Conor udtaler i forbindelse med sit skifte fra én lyseblå klubtrøje til en anden stor glæde over sin tid i Blokhus FC, men ser samtidig også frem til de nye udfordringer.

– Først og fremmest skylder jeg alle i Blokhus FC en stor tak for en fantastisk tid i klubben. Jeg har fået en utrolig flot modtagelse af folkene i klubben og i lokalområdet. Det er super flinke mennesker, og jeg har i Blokhus FC fået alle muligheder for at udvikle mig som fodboldspiller. Jeg får i SønderjyskE en fantastisk chance for at fortsætte min fodboldmæssige udvikling, fortæller Conor O’Brien til Sønderjyske.dk.

Conor har været et stort offensivt aktiv for Blokhus FC i den forgangne sæson samt et særdeles positiv bekendtskab udenfor banen, og derfor er det ærgerligt at se Conor forlade klubben denne sommer. Det er dog til gengæld glædeligt, at Conor med skiftet til SønderjyskE nu for muligheden for at prøve sig af på landets højeste niveau.

Fra Blokhus FC skal lyde en stor tak til Conor O’Brien for en særdeles flot indsats i Blokhus FC trøjen og ligeledes ønskes alt mulig held og lykke med de nye fodboldmæssige udfordringer.