Facebook

Da midtbaneslideren blev driblekonge

Qdribler.JPG
Marienlyst spillerne havde svært ved at holde en veloplagt Thomas Quorning i Jammerbugt FC's 1-0 sejr.
15-05-2015

Af Thomas Jansen

Da Jammerbugt FC, med en mand i undertal, i seneste runde slog oprykningsaspiranterne Marienlyst, blev der kæmpet hårdt fra alle mand kampen igennem. Jammerbugt FC’s Thomas Quorning var ingen undtagelse.

Han arbejdede på vanlig vis hårdt mellem felterne og fik også en nøglerolle, da han i 2. halvleg forlod sin position og fortsatte sit arbejde ind i feltet.  Det var gæsternes vel at mærke, og her sprang midtbaneslideren, der til daglig begår sig som politibetjent, pludselig ud som driblekonge og satte tre modstandere af inden en fjerde måtte sende Jammerbugt FC spilleren i græsset. Men man nedlægger ikke en politimand ustraffet, og Jammerbugt FC fik således tildelt et straffespark i situationen. Det sikrede holdet scoringen til 1-0 og blev dermed afgørende for kampen.

- Jeg synes, vi mod Marienlyst viser, at når alle mand er klar og præsterer, ja så kan vi slå alle hold i rækken. Det er simpelthen vores egen parathed, der er afgørende, forklarer Thomas Quorning da han igen har fået luften efter det arbejdsraseri han og de øvrige Jammerbugt spillere leverede. Indsatsen blev belønnet med tre point og et godt udgangspunkt for resten af sæsonen.

- Sejren betyder, at vi ikke længere behøver at kigge nedad i tabellen. Vi kan spille frit og målsætningen må som minimum være at slutte på tredjepladsen, understreger Quorning – og så tilbage til den dribletur.

- Min tanke var egentlig blot at komme forbi den første modstander på højrekanten. Derfor laver jeg en god gammeldags husmandsfinte ind i banen, smiler betjenten bag fuldskæget, og fortsætter;

- Da er jeg så kommet op i fart, og så tror jeg bare, at jeg på vej ind i feltet instinktivt beskytter bolden mod  modstanderne, forklarer Quorning og stopper op et kort sekund for en tænkepause inden han tilføjer;

- Jeg når lige at tænke, at nu kommer jeg fri med målmanden, da jeg bliver hægtet. Det var måske heldigt nok det kun blev ved tanken, griner manden med de snævre driblinger inden blikket igen bliver fokuseret, idet tankerne rettes mod næste opgave, Skovbakken ude. Her må Thomas Quorning dog finde sig i at skulle afsone den spilledags karantæne, som blev udløst af en advarsel mod Marienlyst.

- Jeg er desværre ikke selv med i weekenden, og det er altid farligt at forvente noget på andres vegne, men hvis vi bringer samme koncentration, offervilje og tænding med til Skovbakken, så kommer der også tre point med hjem fra derfra, forsikrer Thomas Quorning, der altså må overvære kampen fra sidelinjen eller via Kanalsport.dk, hvor kampen livestreames direkte lørdag. Du kan læse mere om dette her på jammerbugtfc.dk når kick off nærmer sig lørdag.