Facebook

Dårlig 1. halvleg kostede dyrt

Rasmus_Oestenkaer.jpg
30-10-2011

 

 

Blokhus FC   -   FC Vestsjælland   2-3  (0-2)

0-1 Kristian Uth  36. min

0-2 Lasse Vibe  44. min

1-2 Rasmus Østenkær  70. min

1-3 Kristian Uth  86. min

2-3 Dustin Corea  90. min

 

Tilskuere: 361

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Marc Pedersen, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Kasper Stiller

Midtbane: Jeppe Østenkær, Mads Severinsen, Rasmus Østenkær, Jan Rasmussen

Angreb: Nickolaj Thomsen, Christoffer Hansen

 

Bænken: Thomas Nielsen, Simon Rosenqvist, Malthe Nygaard, Casper Røjkjær, Dustin Corea

 

Af Torben Pedersen

1. Halvleg blev afgørende for søndagens sidste hjemmekamp i dette efterår. FC Vestsjælland kunne rejse hjem med 3 point, efter en 3-2 sejr, som blev grundlagt i de sidste 15 minutter af 1. Halvleg, hvor Blokhus FC sløsede i nogle situationerne, og det kostede med et stærkt omstillingshold fra Slagelse.

Man stod ellers med fornemmelsen efter 30 minutter, at dette godt kunne slutte målløst, for chancer var der ikke mange af. Men så kom fejlede bedst som pausen nærmede sig, og det kunne ikke blive ved med at gå godt.

Kristian Uth kunne efter en hurtig omstilling bringe FCV i front 1-0 efter 36 minutter, og det kunne man ikke rigtig røre noget ved. Viljen og energien manglede hos hjemmeholdet, der spillede en 1. Halvleg, der bare hurtigst skal ud af systemet igen.

Og værre blev det også i de sidste sekunder før pauseteen, da Lasse Vibe lidt forvirrende kunne bringe gæsterne på 2-0. Her blev hjemmeholdet igen fanget i en omstilling, som efterfølgende blev til den store chance, som Andreas Damgaard, ellers var milimeter fra en blokerer med en glidende tackling.

 

BFC forvandlet efter pausen

 

Der var sikkert blevet talt med store bogstaver i omklædningsrummet, for Blokhus FC kom ud efter pausen, som et helt nyt hold. Pludselig fik man broderet flere chancer, og holdt et godt pres på FC Vestsjælland, som også kastede en masse dødbolde af sig. Men reduceringen kom først med 20 minutter tilbage, da Rasmus Østenkær fra kanten af feltet sparkede til kuglen, og sendte den ind bag Thomas Mikkelsen i FCV-buret.

Og herfra stod det BFC på alt mod slutningen, hvor gæsterne blot kunne prise sig lykkelig over at Blokhus FC ikke har det held i denne sæson, der gør man henter de vigtige point til sidst. For bedst som FCV sparkede og sparkede og sparkede, og prøvede at trække tiden, endte det med en farlige kontra til gæsterne. Og som i de forrige tilfælde, blev det udnyttet til fulde, da Kristian Uth med sit andet mål, kunne bringe FCV på 3-1 i det 86. minut.

 

Tæt på og lige ved i overtiden!

 

Her gik pusten af de fleste tilskuere, som begyndte at bevæge sig mod udgangende. Men det var for tidligt! Dustin Corea var blevet sendt på banen, og den hurtige kantspiller, viste lige præcis det man har set ham gøre for El Salvador, da han tog sagen i egen hånd, og lod venstrebenet tale! BANG sagde det, og 3-2 på måltavlen... Den bold så keeperen ikke skyggen af.

På dette tidspunkt var vi 2 minutter inde i dommerens tillægstid, og ALT blev kastet frem. Faktisk så meget at, Simon Enevoldsen og Kasper Stiller lige skulle blive enige om, hvem der skulle sparke det sidste tilkendte frispark på FCVs banehalvdel i det 94. minut.

Det blev keeperen der slog bolden i feltet, hvor 3 Blokhus-spillere sloges om at komme først på bolden ved bagerste stolpe, og Christoffer Hansen var en my fra at udligne til 3-3. Men bolden blev ikke rørt i feltet, og susede tæt forbi fjerneste stolpe, og i samme sekund fløjtede dommer Rasmus Møller Bøjer for sidste gang denne eftermiddag, og Blokhus FC kunne igen se modstanderen tage alle 3 point, efter en ellers fremragende 2. Halvleg - Men det var 1. Halvleg der kostede i denne omgang!!!