Facebook

Dalum skal holdes under den blå bølge

FrodeTilTraening.jpg
22-04-2016

Af Thomas Jansen

Lørdag er det endnu en gang blevet tid til at vende snuden mod Fyn. Her venter en udekamp mod Dalum, der i tabellen ikke har samme afstand til Jammerbugten, som på Danmarkskortet…

Her ligger fynboerne nemlig placeret lige under Jammerbugt FC og kun et enkelt point skiller de to hold. Det er derfor endnu en vigtig kamp, som venter de blåblusede, der i bund og grund spiller for at få flest mulige hold placeret under sig i en tæt tabel.

- Med en sejr begynder vi at hænge på i den rigtig ende af tabellen. Jo flere hold vi kan få under os jo bedre. Vi skal fra runde til runde minimere risikoen for at komme i nærheden af nedrykningsstregen og en sejr mod Dalum vil være et væsentlig skridt, fortæller Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard.

Han ser gode muligheder for at det kan lykkes, men det kræver Jammerbugt FC mandskabet finder sit bedste spil frem og fortsætter stilen fra den sidste del af kampen mod Holbæk i seneste runde.

- Dalum er et stærk hold, som går til vaflerne, og der blandt andet her de har styrkerne. Det handler ikke så meget om individualister, men om en stærk enhed, forklarer Langagergaard og fortsætter;

- Derfor får vi formentlig også vores sag for, og det er vigtigt vi fortsætter hvor vi slap i sidste kamp. Fokus er meget på os selv, og på at have styr på løb, pres, omstillinger og afleveringer. Ja, i det hele taget skal vi sætte vores spilkoncept rigtigt op. Gør vi det, har jeg stor tro på, at vi kan få det vi kommer efter, fastlår cheftræneren med henvisning til alle tre point.

Humøret i Jammerbugt FC truppen meldes højt, men mon ikke det får endnu et hak op med en sejr mod Dalum lørdag. En sejr vil øge afstanden til Dalum til fire point og samtidig, med største sandsynlighed, sende flere hold under Jammerbugt FC i tabellen. Kampen mellem Dalum og Jammerbugt FC spilles lørdag d. 23. april kl. 14.00.