Facebook

Damgaard ser frem til Blue Water Arena

Damgaard_profil.jpg
22-10-2011

Af Thomas Jansen

Blokhus FC’s Andreas Damgaard tilspillede sig med en solid defensiv indsats i kampen mod FC Fredericia en plads på rundens hold i 1. division.

Rundens hold kåres hver mandag i TV2 Sport’s fodboldmagasin ”DIV1SIONEN”, hvor Blokhus FC målmand Simon Enevoldsen også tidligere har været blandt de elleve spillere på rundens hold. Denne gang var det så Andreas Damgaards indsats, der blev belønnet med en plads blandt rundens bedste spillere. En bedrift han selv ser som en del af en god holdindsats, og så ærgrer forsvarsfyrtårnet sig i øvrigt over et hovedstød, der blev sendt forbi målet.

- Jeg synes vi spiller en god kamp, måske den bedste i år. Vi står ordentligt på banen defensivt og offensivt holder vi i bolden og skaber også nogle chancer. Med lidt mere held får vi de tre point. Vi har hvert fald en chance, som vi skulle have scoret på, men jeg er meget ked af, at jeg ikke lige fik drejet bolden i kassen, lyder det fra Blokhus FC’s mand på rundens hold, som ifølge ham selv havde noget at rette op på efter kampen på Viborg Stadion.

- Alt i alt en godkendt indsats, især i 2. halvleg, hvor jeg synes at vi styrer kampen. Jeg spiller selv min bedste kamp i år, men jeg havde også noget at bevise overfor mig selv og ikke mindst vores træner efter Viborg kampen. Så det var dejligt, men jeg synes at der var mange rigtige stærke præstationer i søndags.

At præstationen mod FC Fredericia var den bedste hidtil i sæsonen er ingen tilfældighed. Formkurven har nemlig været stigende i takt med erfaringerne i 1. division bliver flere for det unge Blokhus FC mandskab.

- Vi lærer og udvikler os hele tiden og det er jeg sikker på, at vi kommer til resten af sæsonen, for vi har ingen lette kampe overhovedet. Vi er begyndt at spille lidt mere på det seneste, og det håber jeg fortsætter fordi så er jeg sikker på, at vi nok skal få mange flere point. Jeg synes det er lidt svært at sætte ord på, hvad vi er blevet bedre til, men ingen tvivl om, at vi alle lærer af at møde spillere, der lever af at spille fodbold og så håber jeg, at denne sæson, kan være med til at udvikle flere af vores spillere, for jeg synes vi har nogle spillere, der har potentiale til mere, fortæller Damgaard inden blikket vendes mod næste test, sandsynligvis den største indtil videre i sæsonen, nemlig Esbjerg fB på Blue Water Arena.

- Vores kamp i Esbjerg bliver først og fremmest sjov, og jeg håber vi kommer til at nyde det, fordi det er ikke hver dag, at vi får mulighed for at spille på Blue Water Arena. Det bliver også en utrolig hård kamp, både fysisk og mentalt. Esbjerg ligger nr. 1 og vi er under stregen, men alting kan ske i fodbold og jeg forventer, at vi godt kan matche dem uden at jeg mener at være naiv, fordi vi går på banen for at vinde uanset hvem vi møder, slutter Andreas Damgaard, og lad os så håbe at Blokhus FC kan blive ”rundens hold” med en overraskelse på Blue Water Arena nu på søndag d. 23. oktober.