Facebook

Damgaard sikrede BFC 1-1 mod Næstved

Damgaard_maal.jpg
02-10-2011

(Foto: "Air Force One" Andreas Damgaard bragte BFC foran i Næstved)

 

Næstved Boldklub   -   Blokhus FC   1-1  (0-0)

0-1 Andreas Damgaard  65. min

1-1 Karsten Jensen  72. min

 

Blokhus FCs startopstilling:

Målmand: Simon Enevoldsen

Forsvar: Simon Rosenqvist, Jonas Westmark, Andreas Damgaard, Marc Pedersen

Midtbane: Jan Rasmussen, Mads Severinsen, Malthe Nygaard, Dustin Corea

Angreb: Jeppe Østenkær, Christoffer Hansen

 

På bænken: Andreas Larsen, Søren Reese, Micky Malling, Casper Røjkjær, Nickolaj Thomsen.

 

Af Torben Pedersen

Blokhus FC fik for anden gang i træk point i 1. Division, da holdet opnåede 1-1 i Næstved. Men oplevede også som tildigere i sæsonen, at marginaler ofte går imod, og ikke med holdet. Denne gang kostede det kort sagt 2 point, da Næstved fik tilkendt det, man roligt kan kalde en meget tund kop the, af et straffespark.

Det var Christoffer Hansen der var uheldig ligesom i sidste kamp mod Hobro, men skyldig eller ej, blev der tilkendt spark fra 11-meter-pletten. Efter at have hørt sig rundt omkring, er de klare meninger, at det var klart bold til hånd, og ikke hånd til bold som det populært hedder:

 - Det er en andenbold, der kommer ind i feltet og så bliver sparket op på Christoffer Hansen, men han står med begge arme ind til kroppen, så jeg synes den er lidt hård, siger BFCs målscorer Andreas Damgaard, til Nordjyske Medier efter kampen.

 

Næstved havde dog flere store chancer

 

Uden den famøse straffespark havde Blokhus FC med lidt held hentet sæsonens anden sejr, men det skal også siges at de grønklædte Næstved spillere sad på opgøret, og tilspillede sig flere gode tilbud. Så i bund og grund må vi ikke klage over det ene point, i den vigtigste kamp hidtil i sæsonen.

Igen denne weekend sluttede flere opgør med remis, og det forbedrer jo tingene en hel del. Bunden ser stadig overkommelig ud, men ret mange kampe i træk uden udbytte, vil unægteligt betyde, at foråret bliver så godt som umuligt at overleve.

 

Tranberg og Østenkær ude

 

Blokhus FC spillede også opgøret på Sjælland uden det normale motorrum, hvor både Rasmus Østenkær og Peter Tranberg manglede. Østenkær var røget i karantæne, mens en skadet anfører måtte overlade tjansen som kaptajn til Andreas Damgaard, der så passende gik forrest og fik scoret!.

Udsigterne med Kasper Stiller og Christian Overby er stadig meget usikre, og der tales om adskillige uger endnu, før en eventuel sæsondebut for nogen af dem.

Næste opgør i 1. Division finder sted allerede fredag aften kl.19.00, hvor turen går til de smukke rammer på Viborg Stadion, hvor Ove Christensens fuldtidsproffer venter. Mere om den kamp inkl. optakt her på sitet senere på ugen.