Facebook

Dato & tidspunkt bekræftet for pokalkampen mod AaB

Jetsmark Stadion.jpg
16-08-2010

(Foto: Jetsmark Stadion er parat til at huse endnu et stort tilskuere-fremmøde)

 

Af Torben Pedersen

Så ligger det endeligt helt fast, at Blokhus FC tager imod AaB i landspokalen, også kaldet Ekstra Bladet Cup, tirsdag den 24. August kl.18.00. Og med kun 8 dage til kampen, står orginisationen nu på den anden ende, for at tingene skal gå op i en højere enhed.

Men rutinen er nær, for så sent som i September måned sidste år, var der 3500 mennesker på plads, da Brøndby IF gæstede Jetsmark Stadion i pokal-sammenhæng, og denne gang mod AaB, vil sikkerheden om kampen nå samme højder. Derimod vides det endnu ikke, om nogle TV Kanaler denne gang vil dække opgøret direkte, som tilfældet var mod Brøndby.

Hjemmekamp mod Holstebro flyttet

I samme uge (34 red.) som pokalkampen mod AaB afvikles, spiller Blokhus FC også hjemme i 2. Division Vest mod Holstebro. Den kamp er ligeledes nu fastlagt. Kampdatoen er ændret til fredag den 27. August kl.18.45, efter begge klubber er nået til enighed om dette. Der mangler dog en endelig godkendelse fra DBU, på at kampen flyttes fra lørdag til fredag, men den formodes at være en formalitet, eftersom klubberne er enige om dato og tidspunkt.

Skulle der imod forventningen opstå ting, der gør at kampen ikke kan afvikles fredag, vil der naturligvis blive refereret om følgende her på hjemmesiden.