Facebook

DBU har foretaget lodtrækning til 2. Division Vest

Bus.jpg
21-06-2010

(Foto: Jørns Busrejser kommer med Blokhus FC til blandt andet Sjælland næste sæson)

 

Af Torben Pedersen

Efter den store omstrukturering i divisionerne, skullle der trækkes lod blandt nogle klubber, for at få puljerne til at gå op.

3 klubber fra Sjælland "Trak nitten" og skal vænne sig til at være på besøg i Jylland, i den kommende sæson i 2. Division Vest. Og hos blandt andet Greve, er træneren ikke begejstret om at være i Vest-kredsen:

- Vi skal nu over broen 13 gange, og det var selvfølgelig ikke lige, hvad vi havde håbet på. Vi må skabe et miljø og være dygtige nok til at appellere til de spillere, som har lyst til at spille i 2. division. Vi må tage det sure med det søde i det år, som det tager at komme væk fra vestrækken. Det vigtigste er selvfølgelig bare, at vi ikke rykker ned, siger træner Jesper Hansen til Bold.dk.

Ikke mindst tanken om at spillere måske fravælger Greve, B 1908 (Amager) og Rishøj, for at undgå de lange turer i bus, skræmmer de sjællandske trænere.

Hos Blokhus FC betyder det blandt andet, at nogle turer bliver ekstra lange i den kommende sæson, hvor man skal til Sjælland 3 gange, og ligeledes 3 gange til Fyn. Og regner man kilometerne sammen fra de 6 udebaneturer, overstiger man mere end 2100 kilometer på landevejene i Danmark. Der ved siden af kommer så resten af udeturerne, hvor kun Thisted og Lindholm er relativt tæt på.

Se hele Bold.dks oversigt af de to Divisionskredse her