Facebook

De blå vil tilbage på sporet

Traenerbaenk.jpg
Trænerteamet retter synet mod sejr fredag aften.
20-08-2015

Af Thomas Jansen

Turen hjem fra Kolding i sidste runde trak tænder ud på de blåblusede. 1-5 lød den barske sandhed efter de 90 minutters fodbold.

Nederlaget gjorde ondt på Jammerbugt FC, som måtte erkende at Kolding var bedre på dagen, men som også følte nederlaget var lidt større end nødvendigt. Nu er holdet opsat på at rejse sig igen.

- Efter et skidt resultat, og ikke mindst 25 meget lidt gode minutter, i Kolding, så handler det mest af alt om at komme tilbage til vigtige dyder som at være klar, stå godt på banen, fighte og turde gå op på modstanderen. Hvis ikke vi formår det, får vi det svært igen, forudser Jammerbugt FC cheftræner Frode Langagergaard, som ikke holder sig tilbage for at forsikre, at sejr er det klare mål.

- Skovbakken IK viste med point i Thisted, at de er et hold som kan gøre det svært for de fleste. Det ændrer dog ikke ved, at dette er en kamp, hvor vi, på eget græs, skal gå ud og forsøge at styre tingene, sætte os på spillet og sikre os de tre point.

Hvordan dette skal gøres er der naturligvis også gjort overvejelser om. Næste trin er at føre planerne ud i livet.

- Vi skal vise vi er klar til at tage det ansvar. Vi skal have gang i de små afleveringer. Vi skal have bevægelse og tempo i spillet. Vi skal gå op og styre presspillet. Det er tre nøglesætninger for os, og lykkes vi med det, så tror jeg på vi står med et godt resultat efter de 90 minutter, vurderer cheftræneren inden han slår fast at alle er opsatte på at komme tilbage på sporet.

- Jeg kan med sikkerhed sige, at vi alle, både trænere og spillere, er meget opsatte på at komme tilbage på sporet fredag. Vi skal gøre det godt både på udebane og hjemmebane, men i egen hule, på Sparekassen Vendsyssel Arena, skal vi altså først og fremmest forsøge at opbygge et uindtageligt fort. Det er første step, og vi kom godt i gang sidst mod Aarhus Fremad. Forhåbentlig kan vi følge op på det fredag.

Jammerbugt FC går ind til kampen med 3 point fra de første to runder, men gæsterne fra Skovbakken har et enkelt point. Kampen spilles fredag d. 21. august kl. 18.30 på Sparekassen Vendsyssel Arena.