Facebook

De blå vil tilbage på vindersporet i nyt topopgør

Lyngoe_kamp2_web.jpg
12-10-2018

Af Thomas Jansen

Det er nogle interessante kampe Jammerbugt FC har på programmet i øjeblikket. Sidste runde bød på vaskeægte topopgør i Kolding og denne runde gæster rækkens nummer fire, Ringkøbing IF, Sparekassen Vendsyssel Arena

Kampen i toppen er tæt og det er ikke mange point, der skiller holdene på de fem øverste pladser. Der skal således endnu en toppræstation til på lørdag, hvis Jammerbugt FC skal holde Ringkøbing IF, der har to point færre end de blåblusede, under sig.

Sidst de to hold mødtes trak Jammerbugt FC det længste strå og hev en 2-1 sejr i land på udebane. Siden da har Ringkøbing, der fik en skidt start på sæsonen, ikke tabt. I de seneste otte kampe er der hentet syv sejre og således er kun to point smidt siden sidste møde.

Så det er et formstærkt gæstende hold, der løber på banen i Jammerbugten lørdag. Faktisk er det to formstærke hold. Ganske vist snublede Jammerbugt FC i Kolding, men inden da var holdet ubesejret i årets 2. division.

Et enkelt nederlag rokker ikke ved selvtilliden forsikrer Jammerbugt FC’s Nikolaj Lyngø.

- Vi rejser os fra vores første nederlag, ved at falde tilbage til vores gamle dyder, hvor vi ikke laver fejl defensivt, og slet ikke af den karakter, som blev vist i Kolding, understreger Lyngø med henvisning til flere af målene i 3-1 nederlaget.

Det var en topkamp som blev tabt, men kampen i toppen lever fortsat i bedste velgående. Jammerbugt FC har med sine præstationer dette efterår spillet sig derop. Nu skal holdet vise, at de også hører til der på den lange bane. En sejr over Ringkøbing lørdag vil sætte en tyk streg under dette.

- Topkampe er noget vi selv har gjort os fortjent til, men den eneste måde, det kan forblive sådan, er ved vi vinder størstedelen af dem. Efter en dukkert mod Kolding, skal vi op på hesten igen, og det kommer vi kun med en sejr på hjemmebane, lyder det roligt men bestemt fra Nikolaj Lyngø, der med sin personlighed har en positiv indvirkning på dyrkelsen af netop vindermentaliteten i truppen.

Dette afspejles også i svaret, da den høje midterforsvarer bliver spurgt til den særdeles flotte scoring, han i overtiden satte ind fra distancen i Kolding kampen. En scoring der fortjente mere end blot at havne i kategorien trøstemål.

- Det er det mest ligegyldige mål i min karriere. Men lad mig sige det sådan, at det har fået en plads på min Instagram, siger Nikolaj og supplerer med et skævt smil, inden han tilføjer, at han forventer flere mål, men mest af alt flere point.

- Jeg håber at kunne bidrage mere i den anden ende, og regner med minimum en scoring mere inden vinterpausen.

Lad bare den næste komme mod Ringkøbing IF allerede lørdag. Her bliver der brug for skarphed, hvis alle tre point skal hentes ind i endnu et tæt og spændende topopgør.

Der er kick off i kampen mellem Jammerbugt FC og Ringkøbing IF lørdag d. 13. oktober kl. 14.00.